PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Bugün traktörümü az daha kaybediyordum ( ibretlik konuk )
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ibrahim Özkan" data-source="post: 833088" data-attributes="member: 550"><p>Arkadaslar bugün başımdan geçen olay bana büyük ders oldu, sizlerde tedbir alın diye paylaşıyorum. Bugün sabah traktörün deposunu doldurmak için benzinliğe gitmek üzere garajdan traktörü çıkarırken motordan bi tane fare fırladı gitti, çok önemsemedim yoluma gittim, yaklaşık 2,3 km yol gittim birden motordan dumanlar yükselmeye başladı, inip kaputu açtım ve turbo boşluğunun olduğu yerde çalı, çırpı, kuru ot ne varsa doldurmuş ve tutuşmak üzere, traktör de gram su yok etraftada yok, ellerimle sarıldım ama nafile ancak parmaklarım giriyor parmaklarda yandı bu arada. Deli gibi sağ sola koşturuyorum hiç birşey yok ancak su vb şey lazım hiç birşey yapamıyorum, tam o sırada bir araba geldi olayı gördü ve hemen yangın tüpünü çıkardı ve tek seferde söndürdü allahtan kablonun olmadığı bir kısım dı ve sadece farenin yuvası tutuştu traktör de hiç birşey olmadı ama o adam gelmeseydi bütün motoru kaplardı, diğer farede sıkışmış kalmış orda ölmüş. Siz siz olun mutlaka traktörünüze bi tane yangın söndürme tüpü bulundurun kazanın belanın ne zaman nasıl geleceği hiç belli olmaz, bugün bir bardak su bile bulamadım bana çok büyük ders oldu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ibrahim Özkan, post: 833088, member: 550"] Arkadaslar bugün başımdan geçen olay bana büyük ders oldu, sizlerde tedbir alın diye paylaşıyorum. Bugün sabah traktörün deposunu doldurmak için benzinliğe gitmek üzere garajdan traktörü çıkarırken motordan bi tane fare fırladı gitti, çok önemsemedim yoluma gittim, yaklaşık 2,3 km yol gittim birden motordan dumanlar yükselmeye başladı, inip kaputu açtım ve turbo boşluğunun olduğu yerde çalı, çırpı, kuru ot ne varsa doldurmuş ve tutuşmak üzere, traktör de gram su yok etraftada yok, ellerimle sarıldım ama nafile ancak parmaklarım giriyor parmaklarda yandı bu arada. Deli gibi sağ sola koşturuyorum hiç birşey yok ancak su vb şey lazım hiç birşey yapamıyorum, tam o sırada bir araba geldi olayı gördü ve hemen yangın tüpünü çıkardı ve tek seferde söndürdü allahtan kablonun olmadığı bir kısım dı ve sadece farenin yuvası tutuştu traktör de hiç birşey olmadı ama o adam gelmeseydi bütün motoru kaplardı, diğer farede sıkışmış kalmış orda ölmüş. Siz siz olun mutlaka traktörünüze bi tane yangın söndürme tüpü bulundurun kazanın belanın ne zaman nasıl geleceği hiç belli olmaz, bugün bir bardak su bile bulamadım bana çok büyük ders oldu. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Bugün traktörümü az daha kaybediyordum ( ibretlik konuk )
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt