PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Bulgaristan verim şampiyonu Milena
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="GÜRKAN" data-source="post: 618437" data-attributes="member: 160"><p><strong>Ynt: Bulgaristan verim şampiyonu Milena</strong></p><p></p><p>arkadaşlar konuyu ben açtım ama unutmuşum. kusura bakmayın yorumlara cevap veremedim. arkadaşlar bu tohumu tekirdağ hayrabolu tarar un da getiriyor. ben de bu sene aglika tohumu aldım onlardan. KESİNLİKLE tavsiye etmiyorum. elemesi, ilaçlaması, çuvallaması berbat. içinde bir sürü acayip ot tohumları çıktı. süne yenikleri, yanık tanler de var.hatta geçen seneden kalma 2 çuval eski tohumu da arada kakalamışlar. çevrenizde eken çiftçilerden alırsanız çok daha güzel tohumluk elde edebilirsiniz. ben bulgaristandan tırcı bir arkadaşımız vasıtasıyla direk üreten firmadan aldım. aynı firmanın Enola, aglika, milena tohumlarından edindim. enola ve aglikayı erken ektim çok güzel çıktılar. milena geçe kaldı şuan yeni çıkmaya çalışıyor. ilerleyen dönemlerde bunları ve ektiğimiz diğer çeşitleri fotograflayacağım.10 çeşit hepsi. güzel bir album olacak. sizlerle de paylaşırım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GÜRKAN, post: 618437, member: 160"] [b]Ynt: Bulgaristan verim şampiyonu Milena[/b] arkadaşlar konuyu ben açtım ama unutmuşum. kusura bakmayın yorumlara cevap veremedim. arkadaşlar bu tohumu tekirdağ hayrabolu tarar un da getiriyor. ben de bu sene aglika tohumu aldım onlardan. KESİNLİKLE tavsiye etmiyorum. elemesi, ilaçlaması, çuvallaması berbat. içinde bir sürü acayip ot tohumları çıktı. süne yenikleri, yanık tanler de var.hatta geçen seneden kalma 2 çuval eski tohumu da arada kakalamışlar. çevrenizde eken çiftçilerden alırsanız çok daha güzel tohumluk elde edebilirsiniz. ben bulgaristandan tırcı bir arkadaşımız vasıtasıyla direk üreten firmadan aldım. aynı firmanın Enola, aglika, milena tohumlarından edindim. enola ve aglikayı erken ektim çok güzel çıktılar. milena geçe kaldı şuan yeni çıkmaya çalışıyor. ilerleyen dönemlerde bunları ve ektiğimiz diğer çeşitleri fotograflayacağım.10 çeşit hepsi. güzel bir album olacak. sizlerle de paylaşırım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Bulgaristan verim şampiyonu Milena
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt