PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Bulunduğumuz bölgede ayçiçeği ekim tarihimiz ne olmalı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1376729" data-attributes="member: 25349"><p>Tşk.Ancak ben nümerolojiye ve astrolojiye inanmam .Tarih için bir başlangıç seçmişiz ,devam edip gidiyoruz.Ayrıca geç ilkbahar donları insanların yüzlerce yıldır gözlemlediği atmosferik bir olay.Onun bile 18 Nisanda olması sık değil, 2 gün önce 5 gün sonra olabiliyor. </p><p>Benim sormak istediğim son soğuklara 2 yada 4 yaprakla yakalanan bir ayçiçeği zarar görür mü, görmez mi?</p><p>Bünyesinde su olduğu halde şu anda rokalarım -3-4-5 derecede bile zarar görmüyor.Bu günlerde hiç bir ot tarlalarda yetişemiyor ama şu anda buğday tohumları çimleniyor.Yani her bitkinin doğası farklı.Mısır yeni çıkmışsa eksi sıcaklıkta zarar görüyor,ayçiçeği görüyor mu?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1376729, member: 25349"] Tşk.Ancak ben nümerolojiye ve astrolojiye inanmam .Tarih için bir başlangıç seçmişiz ,devam edip gidiyoruz.Ayrıca geç ilkbahar donları insanların yüzlerce yıldır gözlemlediği atmosferik bir olay.Onun bile 18 Nisanda olması sık değil, 2 gün önce 5 gün sonra olabiliyor. Benim sormak istediğim son soğuklara 2 yada 4 yaprakla yakalanan bir ayçiçeği zarar görür mü, görmez mi? Bünyesinde su olduğu halde şu anda rokalarım -3-4-5 derecede bile zarar görmüyor.Bu günlerde hiç bir ot tarlalarda yetişemiyor ama şu anda buğday tohumları çimleniyor.Yani her bitkinin doğası farklı.Mısır yeni çıkmışsa eksi sıcaklıkta zarar görüyor,ayçiçeği görüyor mu? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Bulunduğumuz bölgede ayçiçeği ekim tarihimiz ne olmalı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt