PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
bunlarda benden gelsin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sait beylik" data-source="post: 771167" data-attributes="member: 44689"><p><strong>Ynt: bunlarda benden gelsin</strong></p><p></p><p>birinci resimdeki dana 13 aylık yenialdım köylüden tahmini 280 kg 2200tl aldım boylanmış ama üzerinden et yok 145kg karkas var gibi görünüyor bu danaya yapılacak en iyi besleme yöntemi hızlı kilo alması için telafi edici büyümeyi devreye sokmak bunun için yüksek enerji ve proteinle beslemek.2 -3-4 resimdekiler 10 aylık kendi ineklerimiz danaları simental hostain f1 melezi 2 rezimdeki hayvanın göğüs çevresi 173cm 3-4 resimdeki hayvanın 177cm bunlarında tahmini canlı ağırlıkları 430 ila 475kg arasındalar bunlrın beslenmeleri buzalıkan çıktıktan sonra 15protein 2700 enerjili yemle 400kg olana kadar beslenirler bu dönemde yemlerine 50gr optijen 50gr yesac katılır ayda bir ade vitamin 15günde birde kalsiyum ve b12 fosfor preparatı enjekde edilir 400 kg üzerinde yani bu aylardaki beslenmeleri 400kg üzerindeki hayvanların yemleri 13protein 2800 enerji li yem bunlarda bu yemden günlük 10kg samandanda 2,2 kg verilir 50gr yesac</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sait beylik, post: 771167, member: 44689"] [b]Ynt: bunlarda benden gelsin[/b] birinci resimdeki dana 13 aylık yenialdım köylüden tahmini 280 kg 2200tl aldım boylanmış ama üzerinden et yok 145kg karkas var gibi görünüyor bu danaya yapılacak en iyi besleme yöntemi hızlı kilo alması için telafi edici büyümeyi devreye sokmak bunun için yüksek enerji ve proteinle beslemek.2 -3-4 resimdekiler 10 aylık kendi ineklerimiz danaları simental hostain f1 melezi 2 rezimdeki hayvanın göğüs çevresi 173cm 3-4 resimdeki hayvanın 177cm bunlarında tahmini canlı ağırlıkları 430 ila 475kg arasındalar bunlrın beslenmeleri buzalıkan çıktıktan sonra 15protein 2700 enerjili yemle 400kg olana kadar beslenirler bu dönemde yemlerine 50gr optijen 50gr yesac katılır ayda bir ade vitamin 15günde birde kalsiyum ve b12 fosfor preparatı enjekde edilir 400 kg üzerinde yani bu aylardaki beslenmeleri 400kg üzerindeki hayvanların yemleri 13protein 2800 enerji li yem bunlarda bu yemden günlük 10kg samandanda 2,2 kg verilir 50gr yesac [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
bunlarda benden gelsin
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt