PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Bunlarda benden kök boğaz ilaçlaması 2014
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alper4u" data-source="post: 809834" data-attributes="member: 47774"><p><strong>Ynt: Bunlarda benden kök boğaz ilaçlaması 2014</strong></p><p></p><p></p><p>Benimkinde de hastalık yok henüz lakin yağmur arka arkaya gelirse giremeyiz diye ilacı atıverdik.Mesela daha çıkmadı diye dar yapraklılar için ilaç atmadım.Sene ne gösterirse onu yapmaya çalışıyoruz Samet.İki defa kök boğaz atılacak diyen mühendis bile var.</p><p></p><p>Sağol Erkan.Ben buğday hafif çiğliyken ilaç attım millet gübre attı.Bugün çiğ nispeten azdı ben gübre attım millet ilaç attı.Bakalım ilerki zamanda göreceğiz vaziyeti..</p><p></p><p>Hocam geçen senede paylaşmıştım ama dikkatini çekmedi herhalde.Tina bizim burada çok ekilen bir buğday cinsi.Önder Çiftçi vasıtasıyla geldi.Hatta bu sene sözleşmeli Önder Çiftçiye 150 dekar yer ektim.BC Lira bildiğim kadarıyla sert buğday.Geçen sene başakları saymıştım 55 taneden aşağı gelen yoktu.Hem kaliteli hem verimli bir buğday yeterki sene kurak gitmesin.Soğuğu seven buğdaylar bunlar.</p><p></p><p>Sağol Yusuf abi teşekkür ederim.</p><p>Cümlemize.</p><p></p><p>Sağol Okan.Sizde durumlar nasıl attınız mı ilaçları,gübreleri ?</p><p></p><p>Sağol Nail.Elimizden geleni yapıyoruz takdir sizden bereketi Allah ' tan olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alper4u, post: 809834, member: 47774"] [b]Ynt: Bunlarda benden kök boğaz ilaçlaması 2014[/b] Benimkinde de hastalık yok henüz lakin yağmur arka arkaya gelirse giremeyiz diye ilacı atıverdik.Mesela daha çıkmadı diye dar yapraklılar için ilaç atmadım.Sene ne gösterirse onu yapmaya çalışıyoruz Samet.İki defa kök boğaz atılacak diyen mühendis bile var. Sağol Erkan.Ben buğday hafif çiğliyken ilaç attım millet gübre attı.Bugün çiğ nispeten azdı ben gübre attım millet ilaç attı.Bakalım ilerki zamanda göreceğiz vaziyeti.. Hocam geçen senede paylaşmıştım ama dikkatini çekmedi herhalde.Tina bizim burada çok ekilen bir buğday cinsi.Önder Çiftçi vasıtasıyla geldi.Hatta bu sene sözleşmeli Önder Çiftçiye 150 dekar yer ektim.BC Lira bildiğim kadarıyla sert buğday.Geçen sene başakları saymıştım 55 taneden aşağı gelen yoktu.Hem kaliteli hem verimli bir buğday yeterki sene kurak gitmesin.Soğuğu seven buğdaylar bunlar. Sağol Yusuf abi teşekkür ederim. Cümlemize. Sağol Okan.Sizde durumlar nasıl attınız mı ilaçları,gübreleri ? Sağol Nail.Elimizden geleni yapıyoruz takdir sizden bereketi Allah ' tan olsun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Bunlarda benden kök boğaz ilaçlaması 2014
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt