PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Bunlarda benden kök boğaz ilaçlaması 2014
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ttunc" data-source="post: 815819" data-attributes="member: 48237"><p><strong>Ynt: Bunlarda benden kök boğaz ilaçlaması 2014</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Yapilan arastirmalar kok curuklugu sorununun turkiyede buyuk bolumunde oldugunu gosteriyor tohum ilaclamasi hastaligin onlenmesi icin onemli ama yeterli degil. Arkadaslar zaten daha once paylasmislar kok curuklugu hastaliginin fotograflarini bugdaylarini ara sira kontrol edip bu sorunun bolgenizdede yasanip yasanmadigini rahatlikla anlayabilirsin ayrica kok curuklugune yakalanan bugdaylar hastalik siddetliyse yatma yapar bunu da dikkate al.Ilacin uygulanma zamani kardeslenme ile tepe yapragi arasindaki devre.Iki cesit kokbogaz ilaci var 1.cisi sadece koruyucu hastaliga yakanmadan atmak lazim dekar maliyeti 3tl ben her yil koruyucu ilaclari kullaniyorum sadece simdiye kadar bir sorun yasamadim , digerleri hem koruyucu hem tedavi edici daha garantili ama dekar maliyeti 10tl ye kadar cikiyor. Sunuda belirtmek isterim verim icin gercekten cok onemli bir ilac</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ttunc, post: 815819, member: 48237"] [b]Ynt: Bunlarda benden kök boğaz ilaçlaması 2014[/b] Yapilan arastirmalar kok curuklugu sorununun turkiyede buyuk bolumunde oldugunu gosteriyor tohum ilaclamasi hastaligin onlenmesi icin onemli ama yeterli degil. Arkadaslar zaten daha once paylasmislar kok curuklugu hastaliginin fotograflarini bugdaylarini ara sira kontrol edip bu sorunun bolgenizdede yasanip yasanmadigini rahatlikla anlayabilirsin ayrica kok curuklugune yakalanan bugdaylar hastalik siddetliyse yatma yapar bunu da dikkate al.Ilacin uygulanma zamani kardeslenme ile tepe yapragi arasindaki devre.Iki cesit kokbogaz ilaci var 1.cisi sadece koruyucu hastaliga yakanmadan atmak lazim dekar maliyeti 3tl ben her yil koruyucu ilaclari kullaniyorum sadece simdiye kadar bir sorun yasamadim , digerleri hem koruyucu hem tedavi edici daha garantili ama dekar maliyeti 10tl ye kadar cikiyor. Sunuda belirtmek isterim verim icin gercekten cok onemli bir ilac [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Bunlarda benden kök boğaz ilaçlaması 2014
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt