PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
Bütün ayrıntılarıyla yeni kasa NewHolland TD110D
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cesur631" data-source="post: 712078" data-attributes="member: 43757"><p><strong>Ynt: Bütün ayrıntılarıyla yeni kasa NewHolland TD110D</strong></p><p></p><p>bugun bayi aradı </p><p>td65d 4x4 yenı kasa + kabin teklif etti liste fiyatı 81 bin dedi </p><p>tt50 4*2 2008 yandan vites kabınlı yi 25 bin üstüne 40 mı 45 bin vereceksin dedi </p><p>bayinin diğer ortağı geçen sene 30 bin verdi vermedık</p><p>neyse</p><p>2-3 gün önce 2007 tt55 4*2 ortadan vites tier1 bilmem kaç saatte kabinsiz 25 bin alıp götürdüler şimdi adilmi bu </p><p>dedim burda ki Emin Ünsal adlı kardeşimiz 85 bin istemişler td110d ye dedim hangi bayi diye sordu bende emını eskısehırlı bılıyordum eskısehir dedim siteye bi baktım adana imiş neyse dedim oradan getirtemessin falan dedi bizimde zaten traktör ihtiyaçımız falan yok adama ucuzdan düşürebilrisek alıcaktık bakalım tekrar konusursak olabilir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cesur631, post: 712078, member: 43757"] [b]Ynt: Bütün ayrıntılarıyla yeni kasa NewHolland TD110D[/b] bugun bayi aradı td65d 4x4 yenı kasa + kabin teklif etti liste fiyatı 81 bin dedi tt50 4*2 2008 yandan vites kabınlı yi 25 bin üstüne 40 mı 45 bin vereceksin dedi bayinin diğer ortağı geçen sene 30 bin verdi vermedık neyse 2-3 gün önce 2007 tt55 4*2 ortadan vites tier1 bilmem kaç saatte kabinsiz 25 bin alıp götürdüler şimdi adilmi bu dedim burda ki Emin Ünsal adlı kardeşimiz 85 bin istemişler td110d ye dedim hangi bayi diye sordu bende emını eskısehırlı bılıyordum eskısehir dedim siteye bi baktım adana imiş neyse dedim oradan getirtemessin falan dedi bizimde zaten traktör ihtiyaçımız falan yok adama ucuzdan düşürebilrisek alıcaktık bakalım tekrar konusursak olabilir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
Bütün ayrıntılarıyla yeni kasa NewHolland TD110D
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt