PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Buyuk Baş Besicilik Bir Hayvan Günlük Yem Oranı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kandemir_06" data-source="post: 1172821" data-attributes="member: 77697"><p>Bak abi hor görülecek bi durum değil ben babadan dededen şehirli biriyim ankarada yaşıyom 16 yasindayim lise 3 okuyorum. Tüm akrabalarım sehir hayati severken ben tiksiniyorum. Bilen bilir ankara demetevlere bi gittim geçen okudugum naletin haddi hesabı yok. Nefret ediyorum. O yuzden 2019 da girecegim universite sinavinda hedef olarak ankara universitesi ziraat fakultesi zootekni bolumunu hedef koydum. Hayvancilik bilimi yani. Ben bu isi 4 sene okuyup isi ilmiyle yapacam. Cok fazla arastirdim ve kararım kesin. Babam simdi iyi hoş yarın önüme taş koymaz inşallah. Bu işte bircok alternatif var. Süt işi yeni giren birini yorar. Besi de sakat iş. Zaten herkes besi yapmak istiyor da hayvan kıt. Esk hala 700.000 tane hayvan getirecek diye bekliyolar. O yuzden buzagi uretimi yapacan. Alacan koylerden 4 5 6 bin tl ye düveleri. Veteriner çağırıp angus limuzin şarole sperma tohumluyacan dedigim irklari arastirabilirsin. Senenin ne kadarı merada bakabilirsen o kadarı kâr. Cikan buzagiyi ister direk sat ister besisini de sen yap. O sana kalmis. Ama uretim yapicaksin. Şunu da bi izle sana iyi fikir verir <a href="https://youtu.be/xXriNh3-M8Y" target="_blank">https://youtu.be/xXriNh3-M8Y</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kandemir_06, post: 1172821, member: 77697"] Bak abi hor görülecek bi durum değil ben babadan dededen şehirli biriyim ankarada yaşıyom 16 yasindayim lise 3 okuyorum. Tüm akrabalarım sehir hayati severken ben tiksiniyorum. Bilen bilir ankara demetevlere bi gittim geçen okudugum naletin haddi hesabı yok. Nefret ediyorum. O yuzden 2019 da girecegim universite sinavinda hedef olarak ankara universitesi ziraat fakultesi zootekni bolumunu hedef koydum. Hayvancilik bilimi yani. Ben bu isi 4 sene okuyup isi ilmiyle yapacam. Cok fazla arastirdim ve kararım kesin. Babam simdi iyi hoş yarın önüme taş koymaz inşallah. Bu işte bircok alternatif var. Süt işi yeni giren birini yorar. Besi de sakat iş. Zaten herkes besi yapmak istiyor da hayvan kıt. Esk hala 700.000 tane hayvan getirecek diye bekliyolar. O yuzden buzagi uretimi yapacan. Alacan koylerden 4 5 6 bin tl ye düveleri. Veteriner çağırıp angus limuzin şarole sperma tohumluyacan dedigim irklari arastirabilirsin. Senenin ne kadarı merada bakabilirsen o kadarı kâr. Cikan buzagiyi ister direk sat ister besisini de sen yap. O sana kalmis. Ama uretim yapicaksin. Şunu da bi izle sana iyi fikir verir [url]https://youtu.be/xXriNh3-M8Y[/url] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Buyuk Baş Besicilik Bir Hayvan Günlük Yem Oranı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt