PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
büyük baş hayvan bakıcılık iş arıyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="metehan yenioğlu" data-source="post: 317324" data-attributes="member: 27269"><p><strong>Ynt: büyük baş hayvan bakıcılık iş arıyorum</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>öncelikle ben çok yer gezdim bizim sülalede çiftçidir ama senin gibi bende okudum iletişimde ve sonra sektöre girdim medya sektöründe olduğum için çok yer gezdim bir çok ülkede birçok projeyi gördüm benim ailemde çiftçi olduğu için o yerlerde araştırma fırsatımda oldu yani biras uluslar arası bir proje olacak şuan sadece sıfır faizi bekliyorum tavsiyem sizde sıfır faizi bekleyin sakın sübvasyonlu kredilere kanmayın. Bu işe başlayıpta batan çok oldu tanıklık yaptığım insanlarıda gördüm düşünmeden sade süt parasını hesaplarsan batarsın mesela biri vardı 40 inek aldı ben dedi çoğaltcam 120 olacak dedi yemini hesapladı balyasını hesapladı slajını hesapladı ama battı niye battı 1. hatası adam inek çoğaltmak için 20 inek döllendirildi ama 4 aylık süt parası kaybını hesaplamamıştı yalan değil 4 aylık süt azalması batmada etken oldu 2. hatası seninde düşündüğün gibi lojistik oldu benim almak istediğim kamyonu almadı ve nakliye ücretleride sebep oldu 3. hatası 40 ineğe veteriner tutmadı para gider diye ama noldu hastalıklardan çağıra çağıra tutacağı veteriner aylığını 3e katladı madem 40 inekten 120 ineğe çevireceksin hem inekler hemde gelişecek sağlıklı buzağılar için veteriner şart bir hayvancılıkta bizim burda pek gelişmeyen bir düşüncedir ama zarara sokar adamı 4. hatasıda kapalı ahır projesi ve deniz kıyısında kurulan projeydi ... yani anlayacağın türk düz mantığınla gitmek büyük projeleri zarara sokmuştur hep hem makro hem mikro ekonomik fizibiliteler oluşturulmalı sizede tavsiyem.</p><p></p><p>umarım sizede Allah yardım ederde dilekleriniz gerçekleşir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="metehan yenioğlu, post: 317324, member: 27269"] [b]Ynt: büyük baş hayvan bakıcılık iş arıyorum[/b] öncelikle ben çok yer gezdim bizim sülalede çiftçidir ama senin gibi bende okudum iletişimde ve sonra sektöre girdim medya sektöründe olduğum için çok yer gezdim bir çok ülkede birçok projeyi gördüm benim ailemde çiftçi olduğu için o yerlerde araştırma fırsatımda oldu yani biras uluslar arası bir proje olacak şuan sadece sıfır faizi bekliyorum tavsiyem sizde sıfır faizi bekleyin sakın sübvasyonlu kredilere kanmayın. Bu işe başlayıpta batan çok oldu tanıklık yaptığım insanlarıda gördüm düşünmeden sade süt parasını hesaplarsan batarsın mesela biri vardı 40 inek aldı ben dedi çoğaltcam 120 olacak dedi yemini hesapladı balyasını hesapladı slajını hesapladı ama battı niye battı 1. hatası adam inek çoğaltmak için 20 inek döllendirildi ama 4 aylık süt parası kaybını hesaplamamıştı yalan değil 4 aylık süt azalması batmada etken oldu 2. hatası seninde düşündüğün gibi lojistik oldu benim almak istediğim kamyonu almadı ve nakliye ücretleride sebep oldu 3. hatası 40 ineğe veteriner tutmadı para gider diye ama noldu hastalıklardan çağıra çağıra tutacağı veteriner aylığını 3e katladı madem 40 inekten 120 ineğe çevireceksin hem inekler hemde gelişecek sağlıklı buzağılar için veteriner şart bir hayvancılıkta bizim burda pek gelişmeyen bir düşüncedir ama zarara sokar adamı 4. hatasıda kapalı ahır projesi ve deniz kıyısında kurulan projeydi ... yani anlayacağın türk düz mantığınla gitmek büyük projeleri zarara sokmuştur hep hem makro hem mikro ekonomik fizibiliteler oluşturulmalı sizede tavsiyem. umarım sizede Allah yardım ederde dilekleriniz gerçekleşir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
büyük baş hayvan bakıcılık iş arıyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt