PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Büyük Prizmatik Balya Makinası İçin Traktör Seçimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 155657" data-attributes="member: 6"><p><strong>Ynt: Büyük Prizmatik Balya Makinası İçin Traktör Seçimi</strong></p><p></p><p>Bizim bu civarda iki adet Welger çalıştı. Sizin makinalar mı bilmiyorum. Saman balyaları hâla tarlalarda duruyor. Gördüğüm kadarıyla T 7040 ' a takmışlardı. Bizim Çorlu ' dan bir arkadaşın traktörüydü. Hatta makina ve traktörün resimleri sitede bulunmakta. Bizim burada CLAAS ' ın balya makinalarını 150 ' hplik CLAAS traktörlerle beraber satın aldılar. Sanırım Adana ve civarında çalıştırıyorlar. Gayette memnunlar diye biliyorum. Sizin içinde o güçlerde bir traktör yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Yalnız böyle bir traktör aldığınız zaman yarı otomatik veya otomatik bir şanzımana sahip olmasına dikkat etmelisiniz. Değişik tarla koşullarında hızlı ve rahat bir çalışma sağlamanız için bu konu önemlidir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 155657, member: 6"] [b]Ynt: Büyük Prizmatik Balya Makinası İçin Traktör Seçimi[/b] Bizim bu civarda iki adet Welger çalıştı. Sizin makinalar mı bilmiyorum. Saman balyaları hâla tarlalarda duruyor. Gördüğüm kadarıyla T 7040 ' a takmışlardı. Bizim Çorlu ' dan bir arkadaşın traktörüydü. Hatta makina ve traktörün resimleri sitede bulunmakta. Bizim burada CLAAS ' ın balya makinalarını 150 ' hplik CLAAS traktörlerle beraber satın aldılar. Sanırım Adana ve civarında çalıştırıyorlar. Gayette memnunlar diye biliyorum. Sizin içinde o güçlerde bir traktör yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Yalnız böyle bir traktör aldığınız zaman yarı otomatik veya otomatik bir şanzımana sahip olmasına dikkat etmelisiniz. Değişik tarla koşullarında hızlı ve rahat bir çalışma sağlamanız için bu konu önemlidir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Büyük Prizmatik Balya Makinası İçin Traktör Seçimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt