PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Başak
Teknik Bilgiler-Yorumlar
büyük traktöre küçük pulluk taktınmı?traktörü kasma diye bir olay yaşanırmı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="LORUOĞLU" data-source="post: 303649" data-attributes="member: 16973"><p><strong>Ynt: büyük traktöre küçük pulluk taktınmı?traktörü kasma diye bir olay yaşanırmı?</strong></p><p></p><p>bızım niğde cıvarında 398 mf 5li 14 no kullanırlar genelde gecen yıllarda bızım komsu sulak tarlaların ekımını bıtırdıkten sonra sulama yapmak ıcın tarlaya çizi yanı kanal cekmeye gıtmiş arkasına 3 lü 14 no pulluk takmıs tarlada önden ıkı tabagı orta kolla ayarlayıp en son tabakla baslamıs cızı cekmeye 20 m falan gıtmiş motorun sol arka tekerlek baslamıs patınaja derken motor oyle bır gomulmuskı tarlaya baska bır traktorle cekıp cıkarmıslar sımdı komsu ozel olarak cızı pullugu yaptırdı tam motorun ortasına gelıyor takınca dengelı oluyor da oyle cızı cekıyor benzer sorunları bızım 285s yasıyoruz mesela ben 3 lü 14 takınca sol teker sureklı patıye kacıyor ama 4 14 takınca serı bırle surum yapıyorum hem işten hem yakıttan hem zamandan kazanıyorum sonuc sukı motorun arkasındakı pullugun iş genişliği sayet motorun lastıklerının dıstan dısa olan genıslıgınden az ıse o pulluk herzaman dengesızlık yaratır kısaca motoru kasar ve randuman alınmaz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LORUOĞLU, post: 303649, member: 16973"] [b]Ynt: büyük traktöre küçük pulluk taktınmı?traktörü kasma diye bir olay yaşanırmı?[/b] bızım niğde cıvarında 398 mf 5li 14 no kullanırlar genelde gecen yıllarda bızım komsu sulak tarlaların ekımını bıtırdıkten sonra sulama yapmak ıcın tarlaya çizi yanı kanal cekmeye gıtmiş arkasına 3 lü 14 no pulluk takmıs tarlada önden ıkı tabagı orta kolla ayarlayıp en son tabakla baslamıs cızı cekmeye 20 m falan gıtmiş motorun sol arka tekerlek baslamıs patınaja derken motor oyle bır gomulmuskı tarlaya baska bır traktorle cekıp cıkarmıslar sımdı komsu ozel olarak cızı pullugu yaptırdı tam motorun ortasına gelıyor takınca dengelı oluyor da oyle cızı cekıyor benzer sorunları bızım 285s yasıyoruz mesela ben 3 lü 14 takınca sol teker sureklı patıye kacıyor ama 4 14 takınca serı bırle surum yapıyorum hem işten hem yakıttan hem zamandan kazanıyorum sonuc sukı motorun arkasındakı pullugun iş genişliği sayet motorun lastıklerının dıstan dısa olan genıslıgınden az ıse o pulluk herzaman dengesızlık yaratır kısaca motoru kasar ve randuman alınmaz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Başak
Teknik Bilgiler-Yorumlar
büyük traktöre küçük pulluk taktınmı?traktörü kasma diye bir olay yaşanırmı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt