PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Büyük traktörler sadece zamandanmı tasarruf sağlıyor???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="keltaşlı" data-source="post: 979680" data-attributes="member: 15411"><p><strong>Ynt: Büyük traktörler sadece zamandanmı tasarruf sağlıyor???</strong></p><p></p><p>3060 phantom ile 3105 in şanzıman aynı mı bilmiyorum. Eğer aynı ise normal şartlarda çok da yakıt tasarrufu açısından farklı olmadıkları kanaatindeyim. Zamandan tasarruf farkı olacağını düşünüyorum. Fakat büyük firmaların büyük traktörleri teknolojinin uç noktalarını kullanarak yakıt tasarrufu sağlıyor. Common-rail pompa, elektronik yakıt yönetimleri, gelişmiş çeki kontrol hassasiyet sistemleri, çok vitesli şanzıman yapıları, düşük hava kullanılabilen radial lastikleri, icabında ön hidrolik-ön PTO ile aynı anda iki işlem yapabilmeleri farkı oluşturuyor. Gelişmiş özellikleri küçük traktörlerde kullanmak pahalı olacağından uygulanmıyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="keltaşlı, post: 979680, member: 15411"] [b]Ynt: Büyük traktörler sadece zamandanmı tasarruf sağlıyor???[/b] 3060 phantom ile 3105 in şanzıman aynı mı bilmiyorum. Eğer aynı ise normal şartlarda çok da yakıt tasarrufu açısından farklı olmadıkları kanaatindeyim. Zamandan tasarruf farkı olacağını düşünüyorum. Fakat büyük firmaların büyük traktörleri teknolojinin uç noktalarını kullanarak yakıt tasarrufu sağlıyor. Common-rail pompa, elektronik yakıt yönetimleri, gelişmiş çeki kontrol hassasiyet sistemleri, çok vitesli şanzıman yapıları, düşük hava kullanılabilen radial lastikleri, icabında ön hidrolik-ön PTO ile aynı anda iki işlem yapabilmeleri farkı oluşturuyor. Gelişmiş özellikleri küçük traktörlerde kullanmak pahalı olacağından uygulanmıyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Büyük traktörler sadece zamandanmı tasarruf sağlıyor???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt