PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
BÜYÜKBAŞ BESLEME BİLGİSİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1280357" data-attributes="member: 25443"><p>Herseyin başı Allah verirse olacak diye başlayalim</p><p>Büyük başta işletme sahiplerinin bilgisi tecrubesi tabikide ilk öncelik</p><p>Bilmezse işi işletme sahibi iş eninde sonunda bitiyor , çünkü görmesi gerekeni görmüyor , bakiyor ama kör görmüyor</p><p>Dogru yerde doğru hayvancılık seçimi</p><p>Her yerde büyük baş karlı olmuyor</p><p>Iklim ve toprak imkanlari cok önemli </p><p>İsletme istediği kadar güzel modern kusursuz olsun , eğer yemi satin aliyorsa ülkemizde , hele şu günlerde zor kar etmek</p><p>Tabi bazi isletmeciler etini sütünü isleyip kendisi satıyor , onlar biraz daha şanslı</p><p>Yoneticilerden istediğimiz tabi doğru yerde doğru hayvancılığı desteklemeleri</p><p>Bu işi geçici heves ile yapanları ve devleti milleti zarara sokanları , ayirmalari</p><p>Ben 40 yıldır isin içindeyim eksik yıkik dökük eksik isletme ile mücadele edoyoruz . Öbür tarafta devlet desteği ile yapılmış yep yeni işletme yürümemiş bom boş</p><p>Kapılarına bakiyorum depolarına bakıyorum ömrüm yetmez yapmaya</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1280357, member: 25443"] Herseyin başı Allah verirse olacak diye başlayalim Büyük başta işletme sahiplerinin bilgisi tecrubesi tabikide ilk öncelik Bilmezse işi işletme sahibi iş eninde sonunda bitiyor , çünkü görmesi gerekeni görmüyor , bakiyor ama kör görmüyor Dogru yerde doğru hayvancılık seçimi Her yerde büyük baş karlı olmuyor Iklim ve toprak imkanlari cok önemli İsletme istediği kadar güzel modern kusursuz olsun , eğer yemi satin aliyorsa ülkemizde , hele şu günlerde zor kar etmek Tabi bazi isletmeciler etini sütünü isleyip kendisi satıyor , onlar biraz daha şanslı Yoneticilerden istediğimiz tabi doğru yerde doğru hayvancılığı desteklemeleri Bu işi geçici heves ile yapanları ve devleti milleti zarara sokanları , ayirmalari Ben 40 yıldır isin içindeyim eksik yıkik dökük eksik isletme ile mücadele edoyoruz . Öbür tarafta devlet desteği ile yapılmış yep yeni işletme yürümemiş bom boş Kapılarına bakiyorum depolarına bakıyorum ömrüm yetmez yapmaya [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
BÜYÜKBAŞ BESLEME BİLGİSİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt