PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Büyükbaş hayvancılığa başladım..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ecoal" data-source="post: 1343978" data-attributes="member: 83408"><p>Bölgedeki damızlık birliğine başvurman gerek bizim burada(Edirne)550 TL suni tohumlamada buzağı desteği oldu diye duydum fakat yerlide var mı onu bilmiyorum ama 4 ay bakman gerekiyor desteği alman için birde süt analiz desteği var ama onu yılın belli ayında yapıyorlar sütü anlaşmana bağlı biraz veriyordun örneğin biz şu an litresini 2.37 den veriyoruz ama tanıdığımız kurumsal bir firmaya 2.45 den veriyor. bizim inekler merada 18 kg süt veriyor merada ot kalmamaya başladı yeme döneceğiz fakat yemini kendin üretirsen maliyet olarak kısmış ve kaliteyi bilirsin silaj süt için çok önemli tarlan varsa ekip biçiyorsan pelet alma tarladan çıkanı yem karmada kar ver pelet yemin içindekilere bakmıştım ay çiçeği küspesi pancar küspesi arpa mısır ham protein yazıyordu bunları karıp vermen daha sağlıklı ve fiyat olarak daha uyguna geleceği düşüncesindeyim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ecoal, post: 1343978, member: 83408"] Bölgedeki damızlık birliğine başvurman gerek bizim burada(Edirne)550 TL suni tohumlamada buzağı desteği oldu diye duydum fakat yerlide var mı onu bilmiyorum ama 4 ay bakman gerekiyor desteği alman için birde süt analiz desteği var ama onu yılın belli ayında yapıyorlar sütü anlaşmana bağlı biraz veriyordun örneğin biz şu an litresini 2.37 den veriyoruz ama tanıdığımız kurumsal bir firmaya 2.45 den veriyor. bizim inekler merada 18 kg süt veriyor merada ot kalmamaya başladı yeme döneceğiz fakat yemini kendin üretirsen maliyet olarak kısmış ve kaliteyi bilirsin silaj süt için çok önemli tarlan varsa ekip biçiyorsan pelet alma tarladan çıkanı yem karmada kar ver pelet yemin içindekilere bakmıştım ay çiçeği küspesi pancar küspesi arpa mısır ham protein yazıyordu bunları karıp vermen daha sağlıklı ve fiyat olarak daha uyguna geleceği düşüncesindeyim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Büyükbaş hayvancılığa başladım..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt