PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Büyükbaş hayvancılığa başlamayı düşünüyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="torunoglu52" data-source="post: 955283" data-attributes="member: 59766"><p><span style="font-family: 'trebuchet ms'">Merhaba değerli site sakinleri.</span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet ms'"></span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet ms'">Hayvancılıkla ilgili bilgi ararken denk geldim trakulup e, bende siz değerli kullanıcıların yorumuna başvuruyorum umarım değerli düşüncelerinizi bu kardeşinizden esirgemezsiniz.</span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet ms'"></span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet ms'">Lisans işletme mezunu bir T.C vatandaşıyım, Ordu/Korgan ' da yaşıyorum.</span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet ms'"></span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet ms'">Köyümüzde ufak tefek hayvancılık yapılıyor. Ben bunu geçimimi sağlamak ve köyümden ayrılmamak niyetiyle yapmayı düşünüyorum.</span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet ms'"></span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet ms'"><span style="color: blue">Sorularım:</span></span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet ms'"><strong>1-)</strong> Devletten destek alabilmek için hangi şartları yerine getirmeliyim?<strong>(sadece ahır yeter mi? ayrı olarak süt sağma yeri, yeni doğan düve için ayrı yerler isetenir mi?</strong></span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet ms'"><strong>2-)</strong>Ne kadar hibe alabilirim<strong>(% kaçı hibe oluyor kredinin.)</strong></span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet ms'"><strong>3-)</strong>Hibeyi alırsam hayvanları kendim mi temin ediyorum yoksa devlet mi?</span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet ms'"><strong>4-)</strong>Yemleri sadece satın almayla yapacağım bu işlemi. <strong>( Sütün litresi 1 tl burada 10 inekle hem masraflarını karşılayıp hem de geçinebilir miyim?</strong></span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet ms'"></span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet ms'">Değerli yorumlarınızı bekliyorum.</span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet ms'">Şimdiden teşekkürler.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="torunoglu52, post: 955283, member: 59766"] [font=trebuchet ms]Merhaba değerli site sakinleri. Hayvancılıkla ilgili bilgi ararken denk geldim trakulup e, bende siz değerli kullanıcıların yorumuna başvuruyorum umarım değerli düşüncelerinizi bu kardeşinizden esirgemezsiniz. Lisans işletme mezunu bir T.C vatandaşıyım, Ordu/Korgan ' da yaşıyorum. Köyümüzde ufak tefek hayvancılık yapılıyor. Ben bunu geçimimi sağlamak ve köyümden ayrılmamak niyetiyle yapmayı düşünüyorum. [color=blue]Sorularım:[/color] [b]1-)[/b] Devletten destek alabilmek için hangi şartları yerine getirmeliyim?[b](sadece ahır yeter mi? ayrı olarak süt sağma yeri, yeni doğan düve için ayrı yerler isetenir mi?[/b] [b]2-)[/b]Ne kadar hibe alabilirim[b](% kaçı hibe oluyor kredinin.)[/b] [b]3-)[/b]Hibeyi alırsam hayvanları kendim mi temin ediyorum yoksa devlet mi? [b]4-)[/b]Yemleri sadece satın almayla yapacağım bu işlemi. [b]( Sütün litresi 1 tl burada 10 inekle hem masraflarını karşılayıp hem de geçinebilir miyim?[/b] Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.[/font] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Büyükbaş hayvancılığa başlamayı düşünüyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt