PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Büyükbaş hayvancılığa başlamayı düşünüyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 955308" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Ynt: Büyükbaş hayvancılığa başlamayı düşünüyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.</strong></p><p></p><p>Hoş geldin öncelikle.</p><p>Bu hibe destek işlerini koşturan kurumlar danışmanlar var en iyi cevaplar onlarda çünkü yöresel olarak ta hibe ve destekler farklı olabiliyor Devletten büyük baş işletme kredisi alabilmek için köyde üzerine kayıtlı arazi tapusu yada hicar sözleşmeli arazi ve çks olması gerek.</p><p>Devletten hibeli işletme kurmanın şartları daha çok ağır , çünkü belli bir plana göre kredi ve hibe veriliyor, bu plan bile şu anda bir sermaye .</p><p>Belli bir plana göre veriyor dedik ya devlet işte o planda senin yukarıda bahsettiğin gibi sınıflandırmalı işletme kuruluyor ki o işletmeler sağımhanesi doğumhanesi gebesi sağılırı küçüğü büyüğü hepsi ayrı oluyor , yani şöyle ev var 10 bin tl değerinde ev var 10 milyon tl değerinde ikiside ev .</p><p>Hayvancılık para kazanırmı kazanır ama zarar edermi eder bu ikisi arası derya deniz , anlatmakla bitmez .</p><p>10 hayvan ile bir aileyi geçindirmek normalde çok zor, ben sana şunu söyleyeyim senin doğal ve kişisel imkanların çok çok önemli , ne demek bu 10 hayvanı tamamen serbest süper bir merada yılda en az 8 ay otlatmak ile alınan yıllık hayvan başı 6 şar ton süt</p><p>yine 10 hayvandan modern bir işletmede yemi kendin yetiştirip mazotu karması gitmesi gelmesi ile olan 6 şar ton süt</p><p>yine 10 hayvandan eski zor bir işletmede sadece kuru saman nın ve fabrika yemi nin hepsi satın alınıp ta alınan 6 şar ton süt</p><p>Bu saydığım seçenekleri yüzlerce çoğaltmak mümkün hepsinin geliri farklı olacaktır, sen işletme okumuşun daha iyi bilirsin ben ilk okul mezunu.</p><p>Ben diyorum ki senin o çevrenin doğanın ürünüdür büyük baş hayvancılık olacaksa çok kolay olur, ama zorlan para kuvvetinede olur ama o para varsa .</p><p>Kişisel doğal İmkanlar varsa gir yoksa bulaşma hiç .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 955308, member: 25443"] [b]Ynt: Büyükbaş hayvancılığa başlamayı düşünüyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.[/b] Hoş geldin öncelikle. Bu hibe destek işlerini koşturan kurumlar danışmanlar var en iyi cevaplar onlarda çünkü yöresel olarak ta hibe ve destekler farklı olabiliyor Devletten büyük baş işletme kredisi alabilmek için köyde üzerine kayıtlı arazi tapusu yada hicar sözleşmeli arazi ve çks olması gerek. Devletten hibeli işletme kurmanın şartları daha çok ağır , çünkü belli bir plana göre kredi ve hibe veriliyor, bu plan bile şu anda bir sermaye . Belli bir plana göre veriyor dedik ya devlet işte o planda senin yukarıda bahsettiğin gibi sınıflandırmalı işletme kuruluyor ki o işletmeler sağımhanesi doğumhanesi gebesi sağılırı küçüğü büyüğü hepsi ayrı oluyor , yani şöyle ev var 10 bin tl değerinde ev var 10 milyon tl değerinde ikiside ev . Hayvancılık para kazanırmı kazanır ama zarar edermi eder bu ikisi arası derya deniz , anlatmakla bitmez . 10 hayvan ile bir aileyi geçindirmek normalde çok zor, ben sana şunu söyleyeyim senin doğal ve kişisel imkanların çok çok önemli , ne demek bu 10 hayvanı tamamen serbest süper bir merada yılda en az 8 ay otlatmak ile alınan yıllık hayvan başı 6 şar ton süt yine 10 hayvandan modern bir işletmede yemi kendin yetiştirip mazotu karması gitmesi gelmesi ile olan 6 şar ton süt yine 10 hayvandan eski zor bir işletmede sadece kuru saman nın ve fabrika yemi nin hepsi satın alınıp ta alınan 6 şar ton süt Bu saydığım seçenekleri yüzlerce çoğaltmak mümkün hepsinin geliri farklı olacaktır, sen işletme okumuşun daha iyi bilirsin ben ilk okul mezunu. Ben diyorum ki senin o çevrenin doğanın ürünüdür büyük baş hayvancılık olacaksa çok kolay olur, ama zorlan para kuvvetinede olur ama o para varsa . Kişisel doğal İmkanlar varsa gir yoksa bulaşma hiç . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Büyükbaş hayvancılığa başlamayı düşünüyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt