PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Büyükbaş hayvancılığa başlamayı düşünüyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bantun111" data-source="post: 955756" data-attributes="member: 57906"><p><strong>Ynt: Büyükbaş hayvancılığa başlamayı düşünüyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.</strong></p><p></p><p>Tkdk Sana destek verir ama nasıl verir ne olması gerekir ne yapman gerekir</p><p></p><p>1- Çiftçi kayıt a kayıt olmalı veya Büyükbaş hayvancılık ile İlgili bölüm bitirmiş veteriner vs zooteknist gibi veya sertifika almış Veya bir çiftlikte çalışmış oldugunu gösteren herhangi 1 tane belge istiyorlar.</p><p>2-Başvuru tarihleri oluyor değişiyor.</p><p>3-Ve ayrıca 50 Baş çiftlik için Trilyonluk projeler imzalanıyor ve sen bu çiftliği ilk olarak..</p><p>4- İlk olarak A-B Standardlarında yapman gerekir TKDK ilk Önce bitir yap Beğenirsek Verriz paranı Diyor.</p><p>5- 200-300 bin ' e Kururum diye düşünme %98 İptal eder AB standardları sitelerine bak 50 için Trilyonluk projeler..</p><p>6- Herşeyini isterler.</p><p></p><p>7- Diyorlarki senin bu çiftliği kurup kuramayacagına bakıyoruz diyolar yapabilme gücün var sa AB standardlarında herşeyiyle TKDK ozaman destek verir ama başvurular kapandı biliyorum çiftlik için.</p><p>Zengini zengin ediyorlar.</p><p></p><p></p><p></p><p>En iyisi KOGGEB Haziran 15 ' İne kadar son diye biliyorum 36 BİN Hibe desteği veriyorlar ama ilk olarak</p><p>18 yaşını doldurmus olman gerekli</p><p>ÇKS ŞART</p><p>Girişimcilik belgesi olması gerekli</p><p>girişimcilik belgesini </p><p>1GÜN Mülakat ve 2 hafta hafta içi 10 gün hergün Kurs görerek alabilirsin.</p><p>Mesleki yeterlilik belgesi.</p><p></p><p>36 Bin ' in 30bin ' i çiftlik için 6 bin ' i de Elektirik su Yem vs.</p><p></p><p>İlk olarak parça parça yapıyorsun Mesela temeli attın diyelim 5 bin Lira gitti bunun faturasını KOSGEBE verip ilk önce kom,yn üyelerine müdüre Gidip onay alıyorlar sonradan gelip bakıyorlar gerçekten yapmısmısın falan filan Sonra eğer Tamam derlerse ki tanıdık olması iyi olur</p><p></p><p>Tekrar imzalanıp Ankaraya yolluyorlar ankaradan Onay gelirse kosgebe geliyorlar ve Hereşy tamam ise 5 bin tl yi Veriyolar buda çok çok zaman alabilir.</p><p></p><p>Not--Helal kazanç ile yapmaya bak.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bantun111, post: 955756, member: 57906"] [b]Ynt: Büyükbaş hayvancılığa başlamayı düşünüyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.[/b] Tkdk Sana destek verir ama nasıl verir ne olması gerekir ne yapman gerekir 1- Çiftçi kayıt a kayıt olmalı veya Büyükbaş hayvancılık ile İlgili bölüm bitirmiş veteriner vs zooteknist gibi veya sertifika almış Veya bir çiftlikte çalışmış oldugunu gösteren herhangi 1 tane belge istiyorlar. 2-Başvuru tarihleri oluyor değişiyor. 3-Ve ayrıca 50 Baş çiftlik için Trilyonluk projeler imzalanıyor ve sen bu çiftliği ilk olarak.. 4- İlk olarak A-B Standardlarında yapman gerekir TKDK ilk Önce bitir yap Beğenirsek Verriz paranı Diyor. 5- 200-300 bin ' e Kururum diye düşünme %98 İptal eder AB standardları sitelerine bak 50 için Trilyonluk projeler.. 6- Herşeyini isterler. 7- Diyorlarki senin bu çiftliği kurup kuramayacagına bakıyoruz diyolar yapabilme gücün var sa AB standardlarında herşeyiyle TKDK ozaman destek verir ama başvurular kapandı biliyorum çiftlik için. Zengini zengin ediyorlar. En iyisi KOGGEB Haziran 15 ' İne kadar son diye biliyorum 36 BİN Hibe desteği veriyorlar ama ilk olarak 18 yaşını doldurmus olman gerekli ÇKS ŞART Girişimcilik belgesi olması gerekli girişimcilik belgesini 1GÜN Mülakat ve 2 hafta hafta içi 10 gün hergün Kurs görerek alabilirsin. Mesleki yeterlilik belgesi. 36 Bin ' in 30bin ' i çiftlik için 6 bin ' i de Elektirik su Yem vs. İlk olarak parça parça yapıyorsun Mesela temeli attın diyelim 5 bin Lira gitti bunun faturasını KOSGEBE verip ilk önce kom,yn üyelerine müdüre Gidip onay alıyorlar sonradan gelip bakıyorlar gerçekten yapmısmısın falan filan Sonra eğer Tamam derlerse ki tanıdık olması iyi olur Tekrar imzalanıp Ankaraya yolluyorlar ankaradan Onay gelirse kosgebe geliyorlar ve Hereşy tamam ise 5 bin tl yi Veriyolar buda çok çok zaman alabilir. Not--Helal kazanç ile yapmaya bak. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Büyükbaş hayvancılığa başlamayı düşünüyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt