PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Buyukbas hayvanciliga yeni basladim tecrubeli abilerimin tavsiyesine ihtiyacim var
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ELPRESACANARİO" data-source="post: 1230193" data-attributes="member: 48547"><p>Hayırlı olsun. Ben de geçen sene arıcılık ile başlamıştım. Sonra araya askerlik girdi, askerde zatürre oldum filan derken bu sene yapamadım. Benim de planımda büyükbaş var. Benim sana tavsiyem, sadece büyükbaş ile yetinme. Köyün imkanlarından olabildiğince faydalanmaya çalış. 50 ineğe tek başına bakamayabilirsin ama 10 inek, 10 kovan arı, 20 tavuk filan rahatlıkla bakabilirsin. Yani kazanç sağlayacak ekstra hayvancılık ve tarım çeşitleriyle de ilgilen. </p><p></p><p>Ankara'ya yakın olmanın avantajını da kullan derim. Yıllardır gelen sütçülerden süt alıyoruz. Marketten süt almayı kestik. Yoğurdumuzu da bu sütlerden yapıyoruz. Büyükşehirlerde doğal ürünlere karşı bir açlık söz konusu. Hamzabey Çiftliği buna en güzel örneklerden birisi. Doğan erkek buzağıları da kurbanlık olarak değerlendirebilirsiniz. </p><p></p><p>Yani neye yöneleceğiniz tamamen çevrenize bağlı. Benim köyüm Ankara'ya 2 saat uzaklıkta. Biraz daha yakın olsa idi, kesinlikle süt ve süt ürünlerine yönelirdim. Şuan hayvanım olmamasına rağmen çevremde de bu konuda çok talep alıyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ELPRESACANARİO, post: 1230193, member: 48547"] Hayırlı olsun. Ben de geçen sene arıcılık ile başlamıştım. Sonra araya askerlik girdi, askerde zatürre oldum filan derken bu sene yapamadım. Benim de planımda büyükbaş var. Benim sana tavsiyem, sadece büyükbaş ile yetinme. Köyün imkanlarından olabildiğince faydalanmaya çalış. 50 ineğe tek başına bakamayabilirsin ama 10 inek, 10 kovan arı, 20 tavuk filan rahatlıkla bakabilirsin. Yani kazanç sağlayacak ekstra hayvancılık ve tarım çeşitleriyle de ilgilen. Ankara'ya yakın olmanın avantajını da kullan derim. Yıllardır gelen sütçülerden süt alıyoruz. Marketten süt almayı kestik. Yoğurdumuzu da bu sütlerden yapıyoruz. Büyükşehirlerde doğal ürünlere karşı bir açlık söz konusu. Hamzabey Çiftliği buna en güzel örneklerden birisi. Doğan erkek buzağıları da kurbanlık olarak değerlendirebilirsiniz. Yani neye yöneleceğiniz tamamen çevrenize bağlı. Benim köyüm Ankara'ya 2 saat uzaklıkta. Biraz daha yakın olsa idi, kesinlikle süt ve süt ürünlerine yönelirdim. Şuan hayvanım olmamasına rağmen çevremde de bu konuda çok talep alıyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Buyukbas hayvanciliga yeni basladim tecrubeli abilerimin tavsiyesine ihtiyacim var
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt