PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Buyukbas hayvanciliga yeni basladim tecrubeli abilerimin tavsiyesine ihtiyacim var
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Serin" data-source="post: 1230217" data-attributes="member: 80635"><p>Sevgili hocam oncelikle kiymetli yorumlarin icin cok tesekkurler sizinde soylediginiz gibi tavuk, ari ,inek kopek,kedi hepsine bakiyorum az bucuk buyuklerimden bu konuda edindigim bilgiler var kazandirmasa dahi tavugun yumurtasi arinin bali(sagma isi 1 ay sonra)bizim ev ekonomisine katkida bulunuyor her isi yaparken zevk almak lazim oldugunu da dusunursek su anlik benden yana sikinti yok ama etrafimda beni etkliyen bir cok insan var surekli devlet memuru olmami koyde kalirsam evlenemeyecegimi falan soyluyolar. Cok ikilemde kaliyorum su an gardiyanlik mulakatim var ve yakin zamanda oraya gidecegim egerki kazanirsam ikisi arasinda secim yapmam gerekecek veya babam emekliye ayrilabilecegi icin islerimi babama devredip onume bakacagim o zamanda gozum arkada kalir diye korkuyorum ne yapsam hic bilemiyorum allah bir yol acti 6 tane hibe inek kazandim simdi kazanma olasiligim neredeyse garanti olan cok da popularitesi olmayan acikcasi ileriyide pek tahmin edemedigim bir is cikti. Degerli gorusleriniizi bekliyorum ne yapmaliyim sizce</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Serin, post: 1230217, member: 80635"] Sevgili hocam oncelikle kiymetli yorumlarin icin cok tesekkurler sizinde soylediginiz gibi tavuk, ari ,inek kopek,kedi hepsine bakiyorum az bucuk buyuklerimden bu konuda edindigim bilgiler var kazandirmasa dahi tavugun yumurtasi arinin bali(sagma isi 1 ay sonra)bizim ev ekonomisine katkida bulunuyor her isi yaparken zevk almak lazim oldugunu da dusunursek su anlik benden yana sikinti yok ama etrafimda beni etkliyen bir cok insan var surekli devlet memuru olmami koyde kalirsam evlenemeyecegimi falan soyluyolar. Cok ikilemde kaliyorum su an gardiyanlik mulakatim var ve yakin zamanda oraya gidecegim egerki kazanirsam ikisi arasinda secim yapmam gerekecek veya babam emekliye ayrilabilecegi icin islerimi babama devredip onume bakacagim o zamanda gozum arkada kalir diye korkuyorum ne yapsam hic bilemiyorum allah bir yol acti 6 tane hibe inek kazandim simdi kazanma olasiligim neredeyse garanti olan cok da popularitesi olmayan acikcasi ileriyide pek tahmin edemedigim bir is cikti. Degerli gorusleriniizi bekliyorum ne yapmaliyim sizce [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Buyukbas hayvanciliga yeni basladim tecrubeli abilerimin tavsiyesine ihtiyacim var
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt