PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Buyukbas hayvanciliga yeni basladim tecrubeli abilerimin tavsiyesine ihtiyacim var
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Serin" data-source="post: 1230230" data-attributes="member: 80635"><p>hayvanlarin kalacaklari su anlik saglikli bir ortamim yok amac:eldeki sartlarda idare edip uygun bir ortama isletmeyi tasimak</p><p>hayvanlarin asilari tamdir gerek devlet gerekse kendi imkanlarimla yaptirdim irklari melez irk olup kilo durumu besi hayvani kadar da olmasa bile goze hos gelmektedir </p><p>henuz kendi rasyonumu hazirlama olanagimda yoktur arpa ezmesi kuspe ve kepek karisimi kullaniyorum royal ilacdan aldigim kirmizi genel hayvan bloklarini toz karisim vitamin leri ve yalama taslarini kullaniyorum. Hayvanlarin metabolizmasinin hizlanmasi icinde bol gunes alip protein bakimindan zengin otlarla kan uretimini arttirip et tutma potansiyelinide arttirma hedefindeyim ayrica sularinida onlerinden eksik etmem </p><p>hayvanlarimin hepsi 5 aylik hamiledir rasyon konusunda internette bir cok oneri mevcut sizlerin uygulama sekli ne yonde ogrenmek isterim yardimci olursaniz mutlu olacagim iyi forumlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Serin, post: 1230230, member: 80635"] hayvanlarin kalacaklari su anlik saglikli bir ortamim yok amac:eldeki sartlarda idare edip uygun bir ortama isletmeyi tasimak hayvanlarin asilari tamdir gerek devlet gerekse kendi imkanlarimla yaptirdim irklari melez irk olup kilo durumu besi hayvani kadar da olmasa bile goze hos gelmektedir henuz kendi rasyonumu hazirlama olanagimda yoktur arpa ezmesi kuspe ve kepek karisimi kullaniyorum royal ilacdan aldigim kirmizi genel hayvan bloklarini toz karisim vitamin leri ve yalama taslarini kullaniyorum. Hayvanlarin metabolizmasinin hizlanmasi icinde bol gunes alip protein bakimindan zengin otlarla kan uretimini arttirip et tutma potansiyelinide arttirma hedefindeyim ayrica sularinida onlerinden eksik etmem hayvanlarimin hepsi 5 aylik hamiledir rasyon konusunda internette bir cok oneri mevcut sizlerin uygulama sekli ne yonde ogrenmek isterim yardimci olursaniz mutlu olacagim iyi forumlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Buyukbas hayvanciliga yeni basladim tecrubeli abilerimin tavsiyesine ihtiyacim var
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt