PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Büyükbaş hayvancılıkta hayvan başına karlılık
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mydonose2" data-source="post: 815804" data-attributes="member: 48621"><p><strong>Ynt: Büyükbaş hayvancılıkta hayvan başına karlılık</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>abi işte bunları tartışacazki adam ona göre karar verecek şimdi ben 1 hayvan alacak olsam aylık 200 tl para kazandıracak diye bakmam şirket olarak düşünen 100 tane alır zaten 20bin aylık bir bedel olurki 2000tl işçiye verirsin 7000binde ekstra gider dersinher ay 11000tl alırsın senin dediğine göre bende diyorumki adam 3 tane inek alacak büyük umutlarla ahır yaptırıyor onu alıyor bunu alıyor sonra 3 inekten 500 lira para alınca beğenmiyor biz bunu önleyip adamın bu işe girerse ortalama kaç hayvan alırsa aklındaki gelire ulaşır ve bu işi daimi yapar diye uğraşıyorum 100tane inek alacak parası olan kişi zaten hesabı bukadar yapmaz fizibilitesini yaptırır uygunsa kurun der ama güçlükle parasını biriktiren kişiler için paylaşım yapalım adamın 70bini varsa kalkıp 50binini ahıra yatırp bu işe 20binle girmesin onun planını yaptıralım diye düşünüyorum şuan adam gibi en az 20 süt veren hayvana ihtiyaç var bu emeğe değmesi için ama adamın elinde 3 hayvanlık parası varsa ve geçimini bundan sağlayacaksa yine yardımcı olmalıyız köy hayatında yeter demeliyiz ama sürünü büyüt demeliyiz direk 3 hayvan bişeye yaramaz dersek bi anlamı yok adam var ayda 10binle geçinir adam var ayda 1000tl ile geçinir bence</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mydonose2, post: 815804, member: 48621"] [b]Ynt: Büyükbaş hayvancılıkta hayvan başına karlılık[/b] abi işte bunları tartışacazki adam ona göre karar verecek şimdi ben 1 hayvan alacak olsam aylık 200 tl para kazandıracak diye bakmam şirket olarak düşünen 100 tane alır zaten 20bin aylık bir bedel olurki 2000tl işçiye verirsin 7000binde ekstra gider dersinher ay 11000tl alırsın senin dediğine göre bende diyorumki adam 3 tane inek alacak büyük umutlarla ahır yaptırıyor onu alıyor bunu alıyor sonra 3 inekten 500 lira para alınca beğenmiyor biz bunu önleyip adamın bu işe girerse ortalama kaç hayvan alırsa aklındaki gelire ulaşır ve bu işi daimi yapar diye uğraşıyorum 100tane inek alacak parası olan kişi zaten hesabı bukadar yapmaz fizibilitesini yaptırır uygunsa kurun der ama güçlükle parasını biriktiren kişiler için paylaşım yapalım adamın 70bini varsa kalkıp 50binini ahıra yatırp bu işe 20binle girmesin onun planını yaptıralım diye düşünüyorum şuan adam gibi en az 20 süt veren hayvana ihtiyaç var bu emeğe değmesi için ama adamın elinde 3 hayvanlık parası varsa ve geçimini bundan sağlayacaksa yine yardımcı olmalıyız köy hayatında yeter demeliyiz ama sürünü büyüt demeliyiz direk 3 hayvan bişeye yaramaz dersek bi anlamı yok adam var ayda 10binle geçinir adam var ayda 1000tl ile geçinir bence [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Büyükbaş hayvancılıkta hayvan başına karlılık
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt