PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Büyükbaş hayvancılıkta hayvan başına karlılık
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="neo8787" data-source="post: 817935" data-attributes="member: 49313"><p><strong>Ynt: Büyükbaş hayvancılıkta hayvan başına karlılık</strong></p><p></p><p></p><p>bende angus besisi yapıyorum ancak dışarı henüz hayvan satışı yapmıyorum ama türkiyedeki angus besisi yapan birçok çiftliği tanıyor ve biliyorum.anguslarla ilgili her konuda yardımcı olabilirim.adaptasyonda sorunlar olduğundan bahsediliyor ancak o durum biraz farklı ithal gelen angusların özellikle afrika yada brezilyadan gelen anguslar hayatları boyunca hiç insan yada çiftlik görmemiş tamamiyle merada vahşi hayvanlar gibi yaşıyan hayvanlar bunlar çiftliik hayvanlarıyla karşılaştırmayın e doğal olarak neredeyse vahşi bir sığırı sen konteyner konteyner 1 ay boyunca oradan buraya taşırsan doğal olarak adaptasyon sorunu mutlaka olur ancak yurt içinden alınan yada avustralyadan amerikadan gene çiftlik ortamından gelen anguslarda bu problemler pek olmuyor.hatta bence kendi hayvanlarımdan gözlemlediğim kadarıyla simental holstein yada montafona göre bu adaptasyon konusunda çok daha başarılılar bence.bide tabi yeni ortamoıda çok önemli angus çiftliklerinin tamamına yakını mera imkanları olan çiftliklerdir vede bu hayvanı kapalı bir ahırda ne bilim bağlı sistem besiye fala alırsan tabikiide olmaz.ayrıca angus besisi yapmak isteyen arkadaşların mutlaka ve mutlaka mera imkanı olmalıdır yoksa 2500-3000 liraya angus buzağı-dana alıpta kar etmek çok zor illaki damızlık dişin olmalı ,damızlık dişiyide mutlaka meraya çıkartmalısın yoksa bu işin karlılığı kalmaz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="neo8787, post: 817935, member: 49313"] [b]Ynt: Büyükbaş hayvancılıkta hayvan başına karlılık[/b] bende angus besisi yapıyorum ancak dışarı henüz hayvan satışı yapmıyorum ama türkiyedeki angus besisi yapan birçok çiftliği tanıyor ve biliyorum.anguslarla ilgili her konuda yardımcı olabilirim.adaptasyonda sorunlar olduğundan bahsediliyor ancak o durum biraz farklı ithal gelen angusların özellikle afrika yada brezilyadan gelen anguslar hayatları boyunca hiç insan yada çiftlik görmemiş tamamiyle merada vahşi hayvanlar gibi yaşıyan hayvanlar bunlar çiftliik hayvanlarıyla karşılaştırmayın e doğal olarak neredeyse vahşi bir sığırı sen konteyner konteyner 1 ay boyunca oradan buraya taşırsan doğal olarak adaptasyon sorunu mutlaka olur ancak yurt içinden alınan yada avustralyadan amerikadan gene çiftlik ortamından gelen anguslarda bu problemler pek olmuyor.hatta bence kendi hayvanlarımdan gözlemlediğim kadarıyla simental holstein yada montafona göre bu adaptasyon konusunda çok daha başarılılar bence.bide tabi yeni ortamoıda çok önemli angus çiftliklerinin tamamına yakını mera imkanları olan çiftliklerdir vede bu hayvanı kapalı bir ahırda ne bilim bağlı sistem besiye fala alırsan tabikiide olmaz.ayrıca angus besisi yapmak isteyen arkadaşların mutlaka ve mutlaka mera imkanı olmalıdır yoksa 2500-3000 liraya angus buzağı-dana alıpta kar etmek çok zor illaki damızlık dişin olmalı ,damızlık dişiyide mutlaka meraya çıkartmalısın yoksa bu işin karlılığı kalmaz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Büyükbaş hayvancılıkta hayvan başına karlılık
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt