PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılıkta Ortak İş Nasıl Yapılmalı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mydonose2" data-source="post: 1293134" data-attributes="member: 48621"><p>Merhabalar birincisi ortaklık kurmayı düşündüğünüz kişinin bundan haberi varmı çünkü işini düzgün yapan adam işine ortak kabul etmez çoğunlukla ama onların bir zaafı vardır büyüme hırsı varsa yatırımcı kabul edebilir bu adam anlattığınız kadar her şeyi mevcutmuş ortaklıkta kazık yemek istemiyorsanız ve kişi razıysa bu işe girmeye elindeki tarlaları al ortağız de elindeki çiftlik yeri vs ona parayı yatır tapuyu al bir kere üstüne ayrıca boş kaldığınızda yem üretim işi veya hayvan bakımı yaparsanız göze batmazsınız veya adama şu teklifte bulunabilirsiniz ben ortak olacağım çakılı yerlerini alacağım kullanımı ortak tarzında size verdiğim parayla hayvan alımı gerekli ekipman alımı ve ihtiyaç dahilindeyse ahır yapımına kullan derseniz bende size yardım edemiyorum ama aldığım maaş ve çiftlikten gelen karımla 1 çalışan tutarım maaşını ben veririm derseniz kabul ettirme olayı olabilir. canlı hayvan alıp koymayın kendi adınıza bence adam ortaklık bitti al hayvanlarını derse patlarsınız benim dediğim şekilde paraya ihtiyacı varsa tapulu şeyleri size satsın ama kullanımı ortak sizden aldığı para ilede hayvan artırımı ekipman eksiklerini gidersin bide işten anlayan bir adam verdinizmi yanına maaşını sizden alacağı veya minumum yüzde 70 80 nini sizden aldığı adamın aklına yatabilir, yine aklınıza takılan bir şey olursa yazın cevaplarım ayrıca bunlar gerçekleşti işler tıkırında kredi çeken olursa sakın kefil olarak imza atmayın dost uyarısı hayırlı olsun</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mydonose2, post: 1293134, member: 48621"] Merhabalar birincisi ortaklık kurmayı düşündüğünüz kişinin bundan haberi varmı çünkü işini düzgün yapan adam işine ortak kabul etmez çoğunlukla ama onların bir zaafı vardır büyüme hırsı varsa yatırımcı kabul edebilir bu adam anlattığınız kadar her şeyi mevcutmuş ortaklıkta kazık yemek istemiyorsanız ve kişi razıysa bu işe girmeye elindeki tarlaları al ortağız de elindeki çiftlik yeri vs ona parayı yatır tapuyu al bir kere üstüne ayrıca boş kaldığınızda yem üretim işi veya hayvan bakımı yaparsanız göze batmazsınız veya adama şu teklifte bulunabilirsiniz ben ortak olacağım çakılı yerlerini alacağım kullanımı ortak tarzında size verdiğim parayla hayvan alımı gerekli ekipman alımı ve ihtiyaç dahilindeyse ahır yapımına kullan derseniz bende size yardım edemiyorum ama aldığım maaş ve çiftlikten gelen karımla 1 çalışan tutarım maaşını ben veririm derseniz kabul ettirme olayı olabilir. canlı hayvan alıp koymayın kendi adınıza bence adam ortaklık bitti al hayvanlarını derse patlarsınız benim dediğim şekilde paraya ihtiyacı varsa tapulu şeyleri size satsın ama kullanımı ortak sizden aldığı para ilede hayvan artırımı ekipman eksiklerini gidersin bide işten anlayan bir adam verdinizmi yanına maaşını sizden alacağı veya minumum yüzde 70 80 nini sizden aldığı adamın aklına yatabilir, yine aklınıza takılan bir şey olursa yazın cevaplarım ayrıca bunlar gerçekleşti işler tıkırında kredi çeken olursa sakın kefil olarak imza atmayın dost uyarısı hayırlı olsun [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılıkta Ortak İş Nasıl Yapılmalı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt