PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Büyükbaş Melezlemeler....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Avşaroğlu" data-source="post: 1203294" data-attributes="member: 74051"><p>Sütü yoğurt , peynir tereyağ gibi işliyerek satıyoruz.Sütçülüğü 3-4 seneye tamamen bırakacam bu melezleri damızlık tutacam. Aile işletmesi burası ben babam ve annem çalışıyoruz işçimiz yok, sadece hayvancılıkla uğraşıyoruz.İlk melezlerimin doğumlarıda başladı [ATTACH]23609[/ATTACH]</p><p></p><p>F2 anguslar bunlar , sütleri anca buzağısına yetiyor . Melezlemeler arasında en kötü verimi montofon & simental melezleri oldu , en iyi verimi ise şaroleler oldu. Ben düvelerin tamamına Angus ile tohumluyorum , 2. Laktasyonda şarole atıyorum</p><p></p><p>Yem karma makinam yok , 1-2 seneye daha modern işçiliğin az olduğu bir sistemli çiftlik kuracaz inşallah</p><p></p><p>Açık bi yerim daha var orda boş düveler duruyor , çamur olayı yok bende fakat gübreden dolayı mırık oluyor yağmurda karda ,</p><p>Yazın perdeleri kaldırıyorum 3 tarafıda açık oluyor , çatı altı izocam olduğundan gayet serinde oluyor içerisi , buda verimi arttırıyor</p><p>[ATTACH]23610[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Avşaroğlu, post: 1203294, member: 74051"] Sütü yoğurt , peynir tereyağ gibi işliyerek satıyoruz.Sütçülüğü 3-4 seneye tamamen bırakacam bu melezleri damızlık tutacam. Aile işletmesi burası ben babam ve annem çalışıyoruz işçimiz yok, sadece hayvancılıkla uğraşıyoruz.İlk melezlerimin doğumlarıda başladı [ATTACH]23609._xfImport[/ATTACH] F2 anguslar bunlar , sütleri anca buzağısına yetiyor . Melezlemeler arasında en kötü verimi montofon & simental melezleri oldu , en iyi verimi ise şaroleler oldu. Ben düvelerin tamamına Angus ile tohumluyorum , 2. Laktasyonda şarole atıyorum Yem karma makinam yok , 1-2 seneye daha modern işçiliğin az olduğu bir sistemli çiftlik kuracaz inşallah Açık bi yerim daha var orda boş düveler duruyor , çamur olayı yok bende fakat gübreden dolayı mırık oluyor yağmurda karda , Yazın perdeleri kaldırıyorum 3 tarafıda açık oluyor , çatı altı izocam olduğundan gayet serinde oluyor içerisi , buda verimi arttırıyor [ATTACH]23610._xfImport[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Büyükbaş Melezlemeler....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt