PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Büyükbaş Melezlemeler....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Santiago" data-source="post: 978771" data-attributes="member: 57184"><p><strong>Ynt: Montofon -simental melezine simetal aşı doğum sonrası</strong></p><p></p><p>Yanlış demişim Umut Medikal olacaktı o boğa.Benim hayvanlarda şuan Umut Medikal - Demsa Genetik ve Lalahan ın aşılarını kullanıyorum ama geçenlerde veterinere bi aşı gelmiş sınırlı sayıda bana 4 tane ayırmasını söyledim naturalgenetik den 2014 şampiyonu bir limuzun boğa sperması.Yaklaşık 8-9 güne bir montofon-simental melezi anaç var o boğarsar yine ona atcam bu aşıyıda.sitesinde ilk linkde bakabilirsin..</p><p></p><p>Bana aslında dengeli gitmesi işime geliyor dişi-erkek oranında.Hala ıslah etmem gereken hayvanlar var 2-3 tane kaldı gerçi ama alttan gelişimi güzel olanları damızlığa çekecem.Montofon buzağ fotoğrafının arkasında gözüken bir yer var oraylayla uğraşıyorum şuan 50-60 başlık bir yer olacak.Orayı kendi buzağlarımdan besi yeri olarak düşünüyorum ama bakalım durum vaziyet ne gösterir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Santiago, post: 978771, member: 57184"] [b]Ynt: Montofon -simental melezine simetal aşı doğum sonrası[/b] Yanlış demişim Umut Medikal olacaktı o boğa.Benim hayvanlarda şuan Umut Medikal - Demsa Genetik ve Lalahan ın aşılarını kullanıyorum ama geçenlerde veterinere bi aşı gelmiş sınırlı sayıda bana 4 tane ayırmasını söyledim naturalgenetik den 2014 şampiyonu bir limuzun boğa sperması.Yaklaşık 8-9 güne bir montofon-simental melezi anaç var o boğarsar yine ona atcam bu aşıyıda.sitesinde ilk linkde bakabilirsin.. Bana aslında dengeli gitmesi işime geliyor dişi-erkek oranında.Hala ıslah etmem gereken hayvanlar var 2-3 tane kaldı gerçi ama alttan gelişimi güzel olanları damızlığa çekecem.Montofon buzağ fotoğrafının arkasında gözüken bir yer var oraylayla uğraşıyorum şuan 50-60 başlık bir yer olacak.Orayı kendi buzağlarımdan besi yeri olarak düşünüyorum ama bakalım durum vaziyet ne gösterir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Büyükbaş Melezlemeler....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt