PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Büyükbaş Melezlemeler....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Santiago" data-source="post: 984535" data-attributes="member: 57184"><p><strong>Ynt: Montofon -simental melezine simetal aşı doğum sonrası</strong></p><p></p><p> </p><p>Bunlarin anaclarini asılamistim.ishal mikroplarina karsi.dogduklarimda ise antiserum vurdum buzaglara.suan sorunsuz sagliklilar ama 3. Aydan sonra yinekorucu hekimlik olarak 2-3 asi daha vurcam.surudeki anaclarin bir kismini sattim islah ettim suan en verimli gordugum 26 anac var.yeni dogum yapan bu 4 unden 1 tanesi haric diger 3 u bogarsadi tekrar ama 2. Yada 3. Bogarsamayi bekliyorum asi icin.bogalarida sectim.iki syah montofon simental melezine bu sefer angus attiracam.natural genetic den Rocky diye bi boganin spermasini siparis ettirdim.o yetismezse demsa genetikden Rocket yada Patriot diye iki guzel angus boga var onlari tercih edebilirim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Santiago, post: 984535, member: 57184"] [b]Ynt: Montofon -simental melezine simetal aşı doğum sonrası[/b] Bunlarin anaclarini asılamistim.ishal mikroplarina karsi.dogduklarimda ise antiserum vurdum buzaglara.suan sorunsuz sagliklilar ama 3. Aydan sonra yinekorucu hekimlik olarak 2-3 asi daha vurcam.surudeki anaclarin bir kismini sattim islah ettim suan en verimli gordugum 26 anac var.yeni dogum yapan bu 4 unden 1 tanesi haric diger 3 u bogarsadi tekrar ama 2. Yada 3. Bogarsamayi bekliyorum asi icin.bogalarida sectim.iki syah montofon simental melezine bu sefer angus attiracam.natural genetic den Rocky diye bi boganin spermasini siparis ettirdim.o yetismezse demsa genetikden Rocket yada Patriot diye iki guzel angus boga var onlari tercih edebilirim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Büyükbaş Melezlemeler....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt