PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Büyükbaş ve küçükbaş besi karlılık karşılaştırması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Kürşat" data-source="post: 1310006" data-attributes="member: 81979"><p>İlgin icin tesekkur ederim suan buyukbas var 11 adet irili ufaklı onları satıp küçükbaş alacağım suan icin para etmiyor özellikle bizim orada o yuzden nisan ayını beklemek zorundayım o zaman satacağım küçükbaş a tamamıyla karar verdim kuzu icin yani süt işi yapmayacağım ırk olarak merinos olacak 50 adetle başlayacağım kocuda aynı ırktan seçip damızlık sürümü 500 adete çıkarma niyetim var arge mi tamamlamak uzereyim veterinerlik fakültesinden asi programı alacağım dekaniyla konustum randevulastik aynı şekilde dönemler halinde rasyon icinde armağan hayırlı ile irtibat kuracağım ondan da rasyon alacağım bakalim planlı bir şekilde usulüne uygun bir hayvancılık yapma niyetim var tek takıldığım konu alacağım merinosu nereden ve hangi türünü alma ( karacabey, macar ) italat yapan firmalar var onlardan macar merinosu mu alayim yoksa bursa tarafında sürüsünü satmak isteyen sahibinden sitesine ilanı koyan bir yetistiriciden mi alayim buna karar vermiş değilim henüz bakalim sora sora araştıra araştıra bir şeyler öğrenip kafamdaki modeli Rabbimin izniyle oturtturacagim herşeyin hayırlısı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kürşat, post: 1310006, member: 81979"] İlgin icin tesekkur ederim suan buyukbas var 11 adet irili ufaklı onları satıp küçükbaş alacağım suan icin para etmiyor özellikle bizim orada o yuzden nisan ayını beklemek zorundayım o zaman satacağım küçükbaş a tamamıyla karar verdim kuzu icin yani süt işi yapmayacağım ırk olarak merinos olacak 50 adetle başlayacağım kocuda aynı ırktan seçip damızlık sürümü 500 adete çıkarma niyetim var arge mi tamamlamak uzereyim veterinerlik fakültesinden asi programı alacağım dekaniyla konustum randevulastik aynı şekilde dönemler halinde rasyon icinde armağan hayırlı ile irtibat kuracağım ondan da rasyon alacağım bakalim planlı bir şekilde usulüne uygun bir hayvancılık yapma niyetim var tek takıldığım konu alacağım merinosu nereden ve hangi türünü alma ( karacabey, macar ) italat yapan firmalar var onlardan macar merinosu mu alayim yoksa bursa tarafında sürüsünü satmak isteyen sahibinden sitesine ilanı koyan bir yetistiriciden mi alayim buna karar vermiş değilim henüz bakalim sora sora araştıra araştıra bir şeyler öğrenip kafamdaki modeli Rabbimin izniyle oturtturacagim herşeyin hayırlısı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Büyükbaş ve küçükbaş besi karlılık karşılaştırması
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt