PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
buzagı arıyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 657335" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: buzagı arıyorum</strong></p><p></p><p>toplam da 3 buzagıyı 4200tl ye vermişsin sanırım murat_sarıbaş bazıları hala pahalı diyor.. yahu maliyeti neredeyse bu 1400tl ye tanesi gitmiş 1.5yıl evel olsa tanesi 2000tl nin altında değildi guzel cins simental buzagının saf kan buzagılar ise 2500tl den baslıyordu 5-6 aylık yerli buzagılarla karıştırıyorlar sanırım 500-600tl ye satılıyor suan.. benim 5 aylık buzagım şuan rahat 90kg et gelir bu buzagıyı nasıl 1400tl nin altına verirler ki götürür keser adam daha iyi.. biz burada gebe düve aldık yakınımıza 3800tl ye simental bu düve bu fiyattan aşagı olmaz zaten 5 aylık gebe idi ve nereden baksan 250-300kg arası eti var şimdi kesilse bu düveyi kim 3000 e verir et fiyatının da altına aldık yani piyasa yerlerde bundan daha düşük halini görmedim ben son 2 yıldır.. şuan dişi hayvan et fiyatına satılıyor malesef.. erkeklerdede durum çok farklı degil. et yükselmedikce hayvan para etmicek bu piyasada. ben kısır düvenin 5bin tl ye satıldıgı dönemleride hatırlıyorum burada..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 657335, member: 2401"] [b]Ynt: buzagı arıyorum[/b] toplam da 3 buzagıyı 4200tl ye vermişsin sanırım murat_sarıbaş bazıları hala pahalı diyor.. yahu maliyeti neredeyse bu 1400tl ye tanesi gitmiş 1.5yıl evel olsa tanesi 2000tl nin altında değildi guzel cins simental buzagının saf kan buzagılar ise 2500tl den baslıyordu 5-6 aylık yerli buzagılarla karıştırıyorlar sanırım 500-600tl ye satılıyor suan.. benim 5 aylık buzagım şuan rahat 90kg et gelir bu buzagıyı nasıl 1400tl nin altına verirler ki götürür keser adam daha iyi.. biz burada gebe düve aldık yakınımıza 3800tl ye simental bu düve bu fiyattan aşagı olmaz zaten 5 aylık gebe idi ve nereden baksan 250-300kg arası eti var şimdi kesilse bu düveyi kim 3000 e verir et fiyatının da altına aldık yani piyasa yerlerde bundan daha düşük halini görmedim ben son 2 yıldır.. şuan dişi hayvan et fiyatına satılıyor malesef.. erkeklerdede durum çok farklı degil. et yükselmedikce hayvan para etmicek bu piyasada. ben kısır düvenin 5bin tl ye satıldıgı dönemleride hatırlıyorum burada.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
buzagı arıyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt