PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
buzağı ishali
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="abdil" data-source="post: 865005" data-attributes="member: 42399"><p><strong>Ynt: buzağı ishali</strong></p><p></p><p> Bizim tarlalrda yok 1 kaç kişi ekmiş daha önce oralardan topluyoruz gidipte mezarlıktan degil sırf hayvanlarımız için diktik tarlaya ama daha bakamadık kurudu komşumuzun tarlasında var 1 2 agaç zaten herkezde gidip böle bişi yapmaz çünki bilinmiyor başımızdan geçen bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum 2 tane buzagımız çok kötü şekilde isal yapmaya başladı yeşil renge döndü veteriner herşeyi yaptı okadar igne vurdukki buzanın arkabacaklarının üstüne basamaz oldu tüyleri dökülmeye başladı ismini tam hatırlamıyorum tam 4 buzaglık bi ilaç aldık veterinerle 4 uzaglık ama ozaman parasıyla 350 tl idi yarıya böldük faydası oldu ama isal kesilmedi babam kahvede muhabbed ederken biri demiş o zaman sadece 1 kere 2kg suyla buzaya verdik 2 günde hiç bişisi kaldımadı o günden beri yaklaşık 3 sene oluyor hemen kozagı toplarım veriirim çok verirsende kabız olur ben çok faydasını gördüm böle altarnetif tıp uygulayanlar varsada duymak isterim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="abdil, post: 865005, member: 42399"] [b]Ynt: buzağı ishali[/b] Bizim tarlalrda yok 1 kaç kişi ekmiş daha önce oralardan topluyoruz gidipte mezarlıktan degil sırf hayvanlarımız için diktik tarlaya ama daha bakamadık kurudu komşumuzun tarlasında var 1 2 agaç zaten herkezde gidip böle bişi yapmaz çünki bilinmiyor başımızdan geçen bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum 2 tane buzagımız çok kötü şekilde isal yapmaya başladı yeşil renge döndü veteriner herşeyi yaptı okadar igne vurdukki buzanın arkabacaklarının üstüne basamaz oldu tüyleri dökülmeye başladı ismini tam hatırlamıyorum tam 4 buzaglık bi ilaç aldık veterinerle 4 uzaglık ama ozaman parasıyla 350 tl idi yarıya böldük faydası oldu ama isal kesilmedi babam kahvede muhabbed ederken biri demiş o zaman sadece 1 kere 2kg suyla buzaya verdik 2 günde hiç bişisi kaldımadı o günden beri yaklaşık 3 sene oluyor hemen kozagı toplarım veriirim çok verirsende kabız olur ben çok faydasını gördüm böle altarnetif tıp uygulayanlar varsada duymak isterim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
buzağı ishali
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt