PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
buzağı maliyeti
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sercan zetor" data-source="post: 728801" data-attributes="member: 45471"><p><strong>Ynt: buzağı maliyeti</strong></p><p></p><p>simental ırkın en fazla olduğu yer kastamonu ama şunu gözlemledim burada simentak düt için değil et için yapılıyo aslında simentalimde çok süt veren ırkları var avusturya simentli diye geçer eger besi içinse et simentali tam ideal ama yok ben alıcam damızlık yapacam hem et hem süt dersen da sütçü simentali almanı tavsiye ederim tohuma göre etdede sütde de yüzünü kara çıkartmaz. mera konusuna gelince biz çok zarar ettik konyada bunu çünkü benim olduğum yer taşlı ve rampa inekler çok eziliyo bizde baharın lendimiz bakar yazında açıkda bakarız yonca fiy gibi malzemen garanti olacak bunun için biz 14 aylık dan sonra boğaya veririz çok yaglandirmamaya dikkat et tutma olasığı azalır bu ırkda. fiyatı yerine göre değişir konyada 7 11 aylık arası 2 binden aşagıya vermezler kastamonuda çok uyguna ve seçerek bulanilirsin biraz yardımcı olanildiysem ne butlu herkese bol saglıklı kazançlar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sercan zetor, post: 728801, member: 45471"] [b]Ynt: buzağı maliyeti[/b] simental ırkın en fazla olduğu yer kastamonu ama şunu gözlemledim burada simentak düt için değil et için yapılıyo aslında simentalimde çok süt veren ırkları var avusturya simentli diye geçer eger besi içinse et simentali tam ideal ama yok ben alıcam damızlık yapacam hem et hem süt dersen da sütçü simentali almanı tavsiye ederim tohuma göre etdede sütde de yüzünü kara çıkartmaz. mera konusuna gelince biz çok zarar ettik konyada bunu çünkü benim olduğum yer taşlı ve rampa inekler çok eziliyo bizde baharın lendimiz bakar yazında açıkda bakarız yonca fiy gibi malzemen garanti olacak bunun için biz 14 aylık dan sonra boğaya veririz çok yaglandirmamaya dikkat et tutma olasığı azalır bu ırkda. fiyatı yerine göre değişir konyada 7 11 aylık arası 2 binden aşagıya vermezler kastamonuda çok uyguna ve seçerek bulanilirsin biraz yardımcı olanildiysem ne butlu herkese bol saglıklı kazançlar... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
buzağı maliyeti
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt