PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Buzağıdan Kesime Simmental Erkek Besi Yetiştiriciliği....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1026622" data-attributes="member: 25443"><p>Eelinde imkan varsa derim ya Murat işte o imkanlar ile alakalı besiden para kazanmak , elinde arpan yada yoncan yada mısır sılajın mısırın uygun yerin mekan için vardır elindeki ürünü hayvanların boğazından geçirip ete çevirip paranı katlıyabilirsin ki doğru iş yapar takip edersen </p><p></p><p>Benim buradan bildiğim Murat yapabilir daha güzel işlerde yapabilir , kurbanlık iki yaşında olmalı simental doğru beslenirse yaşında 300 kg karkas yapar hiç sorunsuz ben bu kilolara yaklaştım yarı açık sistem serbest yemleme devamlı yem vardı önlerinde kendi yetiştirdiğim arpa ve t.k.k. besi mixs yemi birazda kendi yetiştirdiğim ot</p><p></p><p></p><p></p><p>Bakıcı işine gelirsek besi olacağı için işçilik hafif olur iyi bir insan evladı olsun gerisi kolay tahsilli de olsa cahilde olsa iş yapacak biri oldummu gerisi kolay</p><p></p><p>Besicilikte bence en önemli konulardan biri bir yıllık yemini yem ucuz iken depolamak , yada kedin yetiştiriyorsan yemi yine harman zamanına yetecek kadar</p><p></p><p>Hayvan alırken en ucuz satarken en pahalı fiyatları yakalayabilmek önemli çünkü fiyatlar değişken çok ülkemizde .</p><p></p><p>Hayvan bakım besleme tecrübesi ile tamamlanır iş</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1026622, member: 25443"] Eelinde imkan varsa derim ya Murat işte o imkanlar ile alakalı besiden para kazanmak , elinde arpan yada yoncan yada mısır sılajın mısırın uygun yerin mekan için vardır elindeki ürünü hayvanların boğazından geçirip ete çevirip paranı katlıyabilirsin ki doğru iş yapar takip edersen Benim buradan bildiğim Murat yapabilir daha güzel işlerde yapabilir , kurbanlık iki yaşında olmalı simental doğru beslenirse yaşında 300 kg karkas yapar hiç sorunsuz ben bu kilolara yaklaştım yarı açık sistem serbest yemleme devamlı yem vardı önlerinde kendi yetiştirdiğim arpa ve t.k.k. besi mixs yemi birazda kendi yetiştirdiğim ot Bakıcı işine gelirsek besi olacağı için işçilik hafif olur iyi bir insan evladı olsun gerisi kolay tahsilli de olsa cahilde olsa iş yapacak biri oldummu gerisi kolay Besicilikte bence en önemli konulardan biri bir yıllık yemini yem ucuz iken depolamak , yada kedin yetiştiriyorsan yemi yine harman zamanına yetecek kadar Hayvan alırken en ucuz satarken en pahalı fiyatları yakalayabilmek önemli çünkü fiyatlar değişken çok ülkemizde . Hayvan bakım besleme tecrübesi ile tamamlanır iş [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Buzağıdan Kesime Simmental Erkek Besi Yetiştiriciliği....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt