PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Buzağılar Anneleri ile Gitse?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ELPRESACANARİO" data-source="post: 979162" data-attributes="member: 48547"><p>Bizim köyün çobanı var. Her sabah köyün bütün ineklerini toplar, akşam getirir. Buzağılar evde kalıyor. Ben buzağıları da anneleri ile göndersem 7-8 aylık olana kadar nasıl olur? Ben inekleri sağmayı düşünmüyorum. Bu sebeple buzağı sütten tüm gün faydalanabilsin istiyorum. Çünkü buzağılar sabah emip, akşama kadar bekliyorlar. Bu bence ciddi derecede kilo kaybına sebep oluyordur. Akşam da süte çok yüklenince başka rahatsızlıklar ortaya çıkıyor. </p><p></p><p>Ne gibi sakıncaları veya dezavantajları var bu yöntemin? </p><p></p><p>Avantajları nelerdir? </p><p></p><p>Diğer buzağısız ineklerin buzağıya zarar verme ihtimalleri var mı? </p><p></p><p>Yurt dışında genelde bu tarz bir besi hayvancılığı yapılıyor. Hatta doğumlar bile merada gerçekleşiyor. </p><p></p><p>Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ELPRESACANARİO, post: 979162, member: 48547"] Bizim köyün çobanı var. Her sabah köyün bütün ineklerini toplar, akşam getirir. Buzağılar evde kalıyor. Ben buzağıları da anneleri ile göndersem 7-8 aylık olana kadar nasıl olur? Ben inekleri sağmayı düşünmüyorum. Bu sebeple buzağı sütten tüm gün faydalanabilsin istiyorum. Çünkü buzağılar sabah emip, akşama kadar bekliyorlar. Bu bence ciddi derecede kilo kaybına sebep oluyordur. Akşam da süte çok yüklenince başka rahatsızlıklar ortaya çıkıyor. Ne gibi sakıncaları veya dezavantajları var bu yöntemin? Avantajları nelerdir? Diğer buzağısız ineklerin buzağıya zarar verme ihtimalleri var mı? Yurt dışında genelde bu tarz bir besi hayvancılığı yapılıyor. Hatta doğumlar bile merada gerçekleşiyor. Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Buzağılar Anneleri ile Gitse?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt