PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
buzağılı inek bu fiyata olur mu demeyın oldu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="stulu" data-source="post: 629817" data-attributes="member: 20378"><p><strong>Ynt: buzağılı inek bu fiyata olur mu demeyın oldu</strong></p><p></p><p>2008 de hayvancılık aynı bügün olduğu gibiydi. Buzağılı 20-25 kg süt veren ineği bizim komşu 1400 liraya verdi. 2009 ' da kafaya koydum düve alacağım, 3-4 aylık gebe düvelerin 2000-2500 lira arasında fiyatı. 13000 lirayı partner tepee papasın altında saklama gözü var oraya koydum, ahırda tamir edilecek bazı yerler var orayı tamir ediyorum. Bizim komşu var hayvanclık yapar, bende şu kadar para var hadi gidip düve bakalım dedim, bana hayvan fiyatları yüksek, bir kaç ay sonra bakarız dedi. birkaç ay sonra gebe düve fiyatları 4000 lira desteklemeler çıkınca 6500, 7000 lirayı buldu. Hayvanı elinde tutan, mayısa kadar hayvana yatırım yapan kazanacak. Her yokuşun bir inişi, her zorluğun bir kolaylığı ve her gecenin bir sabahı vardır. Benim buradaki arkdaşlara tavsiyem elinizde hayvan varsa sahip çıkın mümkünse sayısını artırın, hayvancılığa yatırım yapacak olan arkadaşlar nisan sonuna kadar yatırmını yapması.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="stulu, post: 629817, member: 20378"] [b]Ynt: buzağılı inek bu fiyata olur mu demeyın oldu[/b] 2008 de hayvancılık aynı bügün olduğu gibiydi. Buzağılı 20-25 kg süt veren ineği bizim komşu 1400 liraya verdi. 2009 ' da kafaya koydum düve alacağım, 3-4 aylık gebe düvelerin 2000-2500 lira arasında fiyatı. 13000 lirayı partner tepee papasın altında saklama gözü var oraya koydum, ahırda tamir edilecek bazı yerler var orayı tamir ediyorum. Bizim komşu var hayvanclık yapar, bende şu kadar para var hadi gidip düve bakalım dedim, bana hayvan fiyatları yüksek, bir kaç ay sonra bakarız dedi. birkaç ay sonra gebe düve fiyatları 4000 lira desteklemeler çıkınca 6500, 7000 lirayı buldu. Hayvanı elinde tutan, mayısa kadar hayvana yatırım yapan kazanacak. Her yokuşun bir inişi, her zorluğun bir kolaylığı ve her gecenin bir sabahı vardır. Benim buradaki arkdaşlara tavsiyem elinizde hayvan varsa sahip çıkın mümkünse sayısını artırın, hayvancılığa yatırım yapacak olan arkadaşlar nisan sonuna kadar yatırmını yapması. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
buzağılı inek bu fiyata olur mu demeyın oldu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt