PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Çadır ahır kullanan varmı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="m3ks3l1n4" data-source="post: 1255202" data-attributes="member: 75589"><p>Dün tesadüfi bir paysayı arayım fiyat sorayım dedim. Yapıya 1 yıl garanti verdiklerini söyledi. Çadır için imalatcı fırmanın ayrı 15 yıl garantisi varmış. Polatlıda yapmış oldukları sağmal çadırlar için konuştuk yüksek olanlardan.Fiyat nasıl sizce?</p><p></p><p>Toplamda 120 Başlık. 27x96 = Ortalama 2600m2 </p><p>40 Adet Sağmal</p><p>40 Adet 1-1,5 Yaş aralığında besiye çekilen hayvanlar</p><p>40 Adet Buzağı (Ayrı bir yerde inşa edilecek)</p><p>İstemiş oldukları fiyat 490.000 TL + K.D.V</p><p>Ayrıca yem deposu için fiyat aldım.</p><p>16x40x9 = 640m2 Bunun içinde 94.000 + TL K.D.V</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="m3ks3l1n4, post: 1255202, member: 75589"] Dün tesadüfi bir paysayı arayım fiyat sorayım dedim. Yapıya 1 yıl garanti verdiklerini söyledi. Çadır için imalatcı fırmanın ayrı 15 yıl garantisi varmış. Polatlıda yapmış oldukları sağmal çadırlar için konuştuk yüksek olanlardan.Fiyat nasıl sizce? Toplamda 120 Başlık. 27x96 = Ortalama 2600m2 40 Adet Sağmal 40 Adet 1-1,5 Yaş aralığında besiye çekilen hayvanlar 40 Adet Buzağı (Ayrı bir yerde inşa edilecek) İstemiş oldukları fiyat 490.000 TL + K.D.V Ayrıca yem deposu için fiyat aldım. 16x40x9 = 640m2 Bunun içinde 94.000 + TL K.D.V [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Çadır ahır kullanan varmı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt