PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ürünleri
Çağatay 2001 Nohut Tohumu ve İspanyol ( Sarı ) Nohut Tohumu Satılık
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 356020" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: Çağatay 2001 Nohut Tohumu ve İspanyol ( Sarı ) Nohut Tohumu Satılık</strong></p><p></p><p>ilc nohududur.üretimde 3 versiyonu vardır.net verimlidir.biçer döverle hasatı yapılır.kğ agırlıgı tüm nohutlardan fazladır.verimi çoktur.kıştan ekimi yapılabilir.erken ekimi yapıla bilir.90 gün de hasat olur.enkötü ve verimsiz hali 120 kğ dır.standar verimi 200 kğ civarıdır.şartlarına uygun ekim yapılırsa 220 kğ ve 320 kğ arasındadır verimi.6-7mm ilk versiyonu ikinci versiyonu 6,5-7,5 mm en iyi versiyonu 3 versiyon 7-8,5 mm elek ölçülerindedir.( versiyon SÖZÜ BANA AİT SİZ NE DERSENİZ ÇEŞİT FALAN )dekara elle hasat olacaksa 10-12 kğ makina ve biçer döverle olacaksa 13-15 kğ 17 kğ çok kuvvetli arazide tohum atılabilir.ispanyol nohudunun fiyatından kğ veya tonu 100 lira aşagıdır bu kayıpda verim ve kğ agırlıgı ile çok karlı bir duruma itiyor.ihracat nohududur.avrupa ,arap ülkeleri birleşmit milletlerin alım listesinde (BM duyum dur.bize söylenen tüccarlarca ) </p><p> DOGAL BİR ŞEKİLDE EKİLEBİLİR HİÇ BİR İLACA GÜBREYE ŞARTLARA İHTİYAÇ DUYMADAN ZAMANINDA BİR EKİMLE 120 KĞ VE ÜSTÜ VERİM ALINABİLİR.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 356020, member: 988"] [b]Ynt: Çağatay 2001 Nohut Tohumu ve İspanyol ( Sarı ) Nohut Tohumu Satılık[/b] ilc nohududur.üretimde 3 versiyonu vardır.net verimlidir.biçer döverle hasatı yapılır.kğ agırlıgı tüm nohutlardan fazladır.verimi çoktur.kıştan ekimi yapılabilir.erken ekimi yapıla bilir.90 gün de hasat olur.enkötü ve verimsiz hali 120 kğ dır.standar verimi 200 kğ civarıdır.şartlarına uygun ekim yapılırsa 220 kğ ve 320 kğ arasındadır verimi.6-7mm ilk versiyonu ikinci versiyonu 6,5-7,5 mm en iyi versiyonu 3 versiyon 7-8,5 mm elek ölçülerindedir.( versiyon SÖZÜ BANA AİT SİZ NE DERSENİZ ÇEŞİT FALAN )dekara elle hasat olacaksa 10-12 kğ makina ve biçer döverle olacaksa 13-15 kğ 17 kğ çok kuvvetli arazide tohum atılabilir.ispanyol nohudunun fiyatından kğ veya tonu 100 lira aşagıdır bu kayıpda verim ve kğ agırlıgı ile çok karlı bir duruma itiyor.ihracat nohududur.avrupa ,arap ülkeleri birleşmit milletlerin alım listesinde (BM duyum dur.bize söylenen tüccarlarca ) DOGAL BİR ŞEKİLDE EKİLEBİLİR HİÇ BİR İLACA GÜBREYE ŞARTLARA İHTİYAÇ DUYMADAN ZAMANINDA BİR EKİMLE 120 KĞ VE ÜSTÜ VERİM ALINABİLİR. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ürünleri
Çağatay 2001 Nohut Tohumu ve İspanyol ( Sarı ) Nohut Tohumu Satılık
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt