PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Fotoğraflar (Alıntılar)
canavar canavar bu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="emre_157" data-source="post: 142272" data-attributes="member: 1444"><p><strong>Ynt: canavar canavar bu</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Bakın arkadaşlar.Euro dizel meselesi kalite konusunda daha kaliteli ve belitmiş olduğunuz gibi soğuk havalarda donma riski daha az. Sebebi içerisindeki katkı maddelerinden....</p><p></p><p>Yakma konusunda gelince... Orada durun derim. cs 540 ile cs 6050 sahibi olarak cs 6050 de euro dizel 540 da ise normal dizel kullanıyorum....</p><p></p><p>Diyeceksiniz ki hangisi fazla yakıyo... İkisi de aynı yakıyor fiyat olarak. Sen gidip normal pompalı bir traktöre veya motora euro koyarsan zarar edersin. Hemde bir farkını bulamazsın. cs 540 a euro dizel koydum. yakıtta %15 fark etti.( yani daha fazla yaktı. )</p><p>Cs 6050 de enjeksiyon sistemi var. Bu sebeple normal mazot kullanmıyorum. enjeksiyonlu makine her zaman daha az yakar. yakıt kalitesi yükselir ama maliyet olarak yine değişmez.</p><p></p><p>Buradaki farkı ayırt etmek gerekiyo. Enjeksiyonlu motorlarda Benim tavsiyem Euro Dizel kullanın. Ama enjeksiyonsuz normal enjektörlü motorlarda ise paranız fazla ve ben ölene kadar rektefe yaptırmicam derseniz kullanın sorun olmaz...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="emre_157, post: 142272, member: 1444"] [b]Ynt: canavar canavar bu[/b] Bakın arkadaşlar.Euro dizel meselesi kalite konusunda daha kaliteli ve belitmiş olduğunuz gibi soğuk havalarda donma riski daha az. Sebebi içerisindeki katkı maddelerinden.... Yakma konusunda gelince... Orada durun derim. cs 540 ile cs 6050 sahibi olarak cs 6050 de euro dizel 540 da ise normal dizel kullanıyorum.... Diyeceksiniz ki hangisi fazla yakıyo... İkisi de aynı yakıyor fiyat olarak. Sen gidip normal pompalı bir traktöre veya motora euro koyarsan zarar edersin. Hemde bir farkını bulamazsın. cs 540 a euro dizel koydum. yakıtta %15 fark etti.( yani daha fazla yaktı. ) Cs 6050 de enjeksiyon sistemi var. Bu sebeple normal mazot kullanmıyorum. enjeksiyonlu makine her zaman daha az yakar. yakıt kalitesi yükselir ama maliyet olarak yine değişmez. Buradaki farkı ayırt etmek gerekiyo. Enjeksiyonlu motorlarda Benim tavsiyem Euro Dizel kullanın. Ama enjeksiyonsuz normal enjektörlü motorlarda ise paranız fazla ve ben ölene kadar rektefe yaptırmicam derseniz kullanın sorun olmaz... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Fotoğraflar (Alıntılar)
canavar canavar bu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt