PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
candem organik gübre yardım!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="koparan06" data-source="post: 336963" data-attributes="member: 17757"><p><strong>Ynt: candem organik gübre yardım!!</strong></p><p></p><p></p><p>arpa bugday çekirdek ve meyve agaçlarında üzüm asmasında</p><p>arpaya kullanmasanda olur ama bugdaya kullan yarın borsaya satmaya girdiginde protein degeri yüksek yapınca görürsün nasıl ürün oldugunu</p><p>kardeş ben ziraatçı olarak sana önerim şudur! taban gübresini 15 kilo atıyorsan 10 düşür tohumu bunun demnem ile kapla çinko demir var içinde sonra baharın tekrar attıgın çimen gübresini 3\1 düşür aynı yöntem ve candem toprak üstü gübresini kullan bir paketi 30 dekara gider </p><p>not: senden fazla bir para yatırmıyorsun alacagın gübreden kısıp bunu alıyorsun senin yıllık harçadıgın gübre parası aynıdır degişmez sebzeye meyveye artanlardan kullan çoşuyor meyveler heleki üzümler alk-*s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="koparan06, post: 336963, member: 17757"] [b]Ynt: candem organik gübre yardım!![/b] arpa bugday çekirdek ve meyve agaçlarında üzüm asmasında arpaya kullanmasanda olur ama bugdaya kullan yarın borsaya satmaya girdiginde protein degeri yüksek yapınca görürsün nasıl ürün oldugunu kardeş ben ziraatçı olarak sana önerim şudur! taban gübresini 15 kilo atıyorsan 10 düşür tohumu bunun demnem ile kapla çinko demir var içinde sonra baharın tekrar attıgın çimen gübresini 3\1 düşür aynı yöntem ve candem toprak üstü gübresini kullan bir paketi 30 dekara gider not: senden fazla bir para yatırmıyorsun alacagın gübreden kısıp bunu alıyorsun senin yıllık harçadıgın gübre parası aynıdır degişmez sebzeye meyveye artanlardan kullan çoşuyor meyveler heleki üzümler alk-*s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
candem organik gübre yardım!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt