PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Canlı hayvan baskulu yapimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ibo71" data-source="post: 1270601" data-attributes="member: 44718"><p>genel bilgi vereyim arkadaşlar. loadceller tanesi 2 tonluk. adreside vermiştim aslında(loadcellmarket.com) 23 dolar orada 35 dolara fazla ücret ödemişsiniz. taban şasesi 101 eninde 201 uzunluğunda. baklava saç 1 e 2 olduğundan kaynak payı bıraktık. şase profilini 50*50 4mm kalınlıkta profil kullandım. baklava saç 3/4 mm kalınlığında. tartımları yaptık gayet başarılı. yapımı çok basit teknelojik hiç bir şeyi yok sadece kablo birleştiriyoruz bu kadar. </p><p></p><p>1 kaç püf nokta</p><p></p><p>loadceller 2 tonluk yani toplamda 4 loadcell var bu tartının şasesi dayansa 8 tonu tartar. 500kg dan 4 loadcell alsanız olmaz. çünkü hayvan tartının üstünde tepindiği için tam ölçümde 2 tonluk loadcell en iyisi oluyor.</p><p></p><p>gösterge panelinde hold(sabitleme) özelliği olsun yoksa ekranda tam sayı okuyamazssınız.</p><p></p><p>verdiğim adresi bende tesadüfen buldum netten. hatta ilk önce güvenmedim. siteyi yeni kurduk 1 hafta bekle ekleyim fln dedi. bekledim sonra ayarlayamadık siteyi senin işin acele heralde ver adresi ben yollayım dedi yoladı ben parayı 3 hafta sonra siteden kartla çektim. sağlam bir arkadaş hesaplıda veriyor. bundan hesaplısı (alibaba aliexpress dahil) yok ben çok aradım siz boşa aramayın. yapacaksanız dolar 6-7 lira olmadan bence alın köşede dursun. bu kantarın şasesi korkuluğu 230kg geliyor arkadaşlar. bu sağlamlıkta bir kantar almaya kalkarsanız piyasa fiyatı 3,5dan başlıyor. 2,100e gördükleriniz bütün elektronik aksam çin malı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ibo71, post: 1270601, member: 44718"] genel bilgi vereyim arkadaşlar. loadceller tanesi 2 tonluk. adreside vermiştim aslında(loadcellmarket.com) 23 dolar orada 35 dolara fazla ücret ödemişsiniz. taban şasesi 101 eninde 201 uzunluğunda. baklava saç 1 e 2 olduğundan kaynak payı bıraktık. şase profilini 50*50 4mm kalınlıkta profil kullandım. baklava saç 3/4 mm kalınlığında. tartımları yaptık gayet başarılı. yapımı çok basit teknelojik hiç bir şeyi yok sadece kablo birleştiriyoruz bu kadar. 1 kaç püf nokta loadceller 2 tonluk yani toplamda 4 loadcell var bu tartının şasesi dayansa 8 tonu tartar. 500kg dan 4 loadcell alsanız olmaz. çünkü hayvan tartının üstünde tepindiği için tam ölçümde 2 tonluk loadcell en iyisi oluyor. gösterge panelinde hold(sabitleme) özelliği olsun yoksa ekranda tam sayı okuyamazssınız. verdiğim adresi bende tesadüfen buldum netten. hatta ilk önce güvenmedim. siteyi yeni kurduk 1 hafta bekle ekleyim fln dedi. bekledim sonra ayarlayamadık siteyi senin işin acele heralde ver adresi ben yollayım dedi yoladı ben parayı 3 hafta sonra siteden kartla çektim. sağlam bir arkadaş hesaplıda veriyor. bundan hesaplısı (alibaba aliexpress dahil) yok ben çok aradım siz boşa aramayın. yapacaksanız dolar 6-7 lira olmadan bence alın köşede dursun. bu kantarın şasesi korkuluğu 230kg geliyor arkadaşlar. bu sağlamlıkta bir kantar almaya kalkarsanız piyasa fiyatı 3,5dan başlıyor. 2,100e gördükleriniz bütün elektronik aksam çin malı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Canlı hayvan baskulu yapimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt