PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Çapa Makinası Seçimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci32" data-source="post: 1315050" data-attributes="member: 78170"><p>Merhaba Barış bey bizim burası Malatya bölgesi malum kayisi işi yoğun ve herkesin kapısında çapa motoru vardır benim bahçem olmamasına rağmen bende bile var eskiden bahçe coktu tabi </p><p>Bunların arasında başıma bela olmasın diyosan yağmur derim parasını hak eder kendini bizim bölgede yoğun bahçe tarımı içinde kullanılan bölgede beğeni performans dayanıklılık parça falan kendini ispatlamış bir makinadir </p><p>Başka bir marka derseniz yine bunlardan aşağı kalmayacak güzel makina olarak </p><p>Emirsan </p><p>Taral </p><p>Öneririm </p><p></p><p>Ama şahsi görüsüm bu makinalar 7 binden aşağı değildir fiyat konusunda bilgim yok net </p><p>Ama bunun yerine benzinli çapalar bıçakla ri vardır </p><p>Fiyatı uygun ve sana yeterli olur </p><p>bununla toprağı islersiniz arkasına fonklsuyonel olarak takılan römork ve ilaçlama makinasından başkası para tuzagidir bir şeye yaramaz o pulluk ot biçme virt cırt aletler </p><p>Çapa motorlarının aktif olarak kullanılan bölgeden yazıyorum amacım sizi düşünmek</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci32, post: 1315050, member: 78170"] Merhaba Barış bey bizim burası Malatya bölgesi malum kayisi işi yoğun ve herkesin kapısında çapa motoru vardır benim bahçem olmamasına rağmen bende bile var eskiden bahçe coktu tabi Bunların arasında başıma bela olmasın diyosan yağmur derim parasını hak eder kendini bizim bölgede yoğun bahçe tarımı içinde kullanılan bölgede beğeni performans dayanıklılık parça falan kendini ispatlamış bir makinadir Başka bir marka derseniz yine bunlardan aşağı kalmayacak güzel makina olarak Emirsan Taral Öneririm Ama şahsi görüsüm bu makinalar 7 binden aşağı değildir fiyat konusunda bilgim yok net Ama bunun yerine benzinli çapalar bıçakla ri vardır Fiyatı uygun ve sana yeterli olur bununla toprağı islersiniz arkasına fonklsuyonel olarak takılan römork ve ilaçlama makinasından başkası para tuzagidir bir şeye yaramaz o pulluk ot biçme virt cırt aletler Çapa motorlarının aktif olarak kullanılan bölgeden yazıyorum amacım sizi düşünmek [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Çapa Makinası Seçimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt