PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Çapa Makinası Seçimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="SSB" data-source="post: 1319610" data-attributes="member: 86261"><p>Değerli arkadaşlar, çapa meselesinde son kez başınızı ağrıtacağım kusura bakmayın.</p><p></p><p>Yerel satıcılar internet satışlarına göre ortlama 1000TL daha pahalı fiyatlar veriyorlar. Hani 200-300 fazla olsa tamam dersinde... Neyse Son tahlilde elde Antrac 212Alfa(çin motorlu) ve Kaan 26s kaldı. İkisinden birini alıcam. </p><p></p><p>Taralı eledim. Hem bölgemde stok sorunu var. Hem işleri bana biraz karışık geldi. Taral PMG ye satmış çapa grubunu. Yeni düzen yeni model nasıl olacak ne değişecek hiç bir şey anlamadım.</p><p>Yağmur da güzel makina ama bölgemde ne bayisi ne servisi var. buda elendi.</p><p></p><p>Kaan tekeri pulluğu falan beraber geliyor . Antrac sadece çapa mak. olarak geliyor. kaan hakkında çok şikayet var.Acaba çok satıyor da ondan mı çok şikayet görüyoruz diye düşünüyorum. Antrac honda motor olanlarla çin olanlar arasında sadece motor farkı var diyor. Hakkında pek şikayette bulamadım. Aksesuarı çok diye sorunlu bir makina almakta istemem. Bu iki markayı kullanan yada çevresinden bilen varsa bir yorum rica ediyorum. Son olarak, bildiğiniz il dışına makina satan dükkanlar, mağazalar varsa yazarsanız arayıp konuşurum.</p><p></p><p>Bir uyarı notu ile bitireyim. Biliyorsunuz piyasada çift parça jantlar var. Hatta bunlara tubeless lastik takanlar var. Aman ha arkadaşlar. Tubeless lastik bütün yükünü jantın çeperine aktarır.Eğer o parçalı jant ayrılırsa çok ciddi yaralanmalara neden olabilir. En nihayetinde iki sac parçasını 4-5 civata birbirine sabitliyor. daha evvel bu durumu gözümle gördüm.Yanılmıyorsam forklift lastiği gibi bir şeydi. Şişirken patladı, millet kan revan içinde kalmıştı. </p><p></p><p>Bereketli bol kazançlar dilerim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SSB, post: 1319610, member: 86261"] Değerli arkadaşlar, çapa meselesinde son kez başınızı ağrıtacağım kusura bakmayın. Yerel satıcılar internet satışlarına göre ortlama 1000TL daha pahalı fiyatlar veriyorlar. Hani 200-300 fazla olsa tamam dersinde... Neyse Son tahlilde elde Antrac 212Alfa(çin motorlu) ve Kaan 26s kaldı. İkisinden birini alıcam. Taralı eledim. Hem bölgemde stok sorunu var. Hem işleri bana biraz karışık geldi. Taral PMG ye satmış çapa grubunu. Yeni düzen yeni model nasıl olacak ne değişecek hiç bir şey anlamadım. Yağmur da güzel makina ama bölgemde ne bayisi ne servisi var. buda elendi. Kaan tekeri pulluğu falan beraber geliyor . Antrac sadece çapa mak. olarak geliyor. kaan hakkında çok şikayet var.Acaba çok satıyor da ondan mı çok şikayet görüyoruz diye düşünüyorum. Antrac honda motor olanlarla çin olanlar arasında sadece motor farkı var diyor. Hakkında pek şikayette bulamadım. Aksesuarı çok diye sorunlu bir makina almakta istemem. Bu iki markayı kullanan yada çevresinden bilen varsa bir yorum rica ediyorum. Son olarak, bildiğiniz il dışına makina satan dükkanlar, mağazalar varsa yazarsanız arayıp konuşurum. Bir uyarı notu ile bitireyim. Biliyorsunuz piyasada çift parça jantlar var. Hatta bunlara tubeless lastik takanlar var. Aman ha arkadaşlar. Tubeless lastik bütün yükünü jantın çeperine aktarır.Eğer o parçalı jant ayrılırsa çok ciddi yaralanmalara neden olabilir. En nihayetinde iki sac parçasını 4-5 civata birbirine sabitliyor. daha evvel bu durumu gözümle gördüm.Yanılmıyorsam forklift lastiği gibi bir şeydi. Şişirken patladı, millet kan revan içinde kalmıştı. Bereketli bol kazançlar dilerim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Çapa Makinası Seçimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt