PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Çapa Makinası Seçimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="SSB" data-source="post: 1321063" data-attributes="member: 86261"><p>Haklısın hocam, belli fiyatın altındaki makinelerin hemen hepsi birbirinin benzeri.</p><p></p><p></p><p></p><p>Hocam ben o makinayı birzamanlar izmir tarafında bir arkadaşın bahçesinde kullanmıştım. Gerçekten yakışıklı makine. Ama piyasada artık yok. Olsa da nasıl alınacak . Makina 1000 Euro+KDV bugün piyasada olsa Onbin TL'yeyaklaşır.</p><p></p><p></p><p></p><p>Hocam 10 beygir üstü dizel makinalar da denedim tanıdıklarda ama dediğin gibi sadece çapa için gereksiz(. Çapa yaparken zapt etmesi zor. İşini iyi yapıyor tabi ama yoruyor. Belki alan büyükse düşünülebilir.</p><p></p><p>Makinayı biraz kurcalayayım yorumlarımı yazıcam. Bugün bir bahçede kurup çalıştırıp birazcık denedim. Makinayı beğendim. Bu bahçeni ntoprağı çok basılmış ve ağır bir toprak. Sstüne bir de ot kaplı. Yağmuru yedimi çizmeler toprakta kalıyor. Bu sene çapayla toprağa bir şeyler karıştırıp biraz hafifletmeyi nasıl yaparım ona bakıcam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SSB, post: 1321063, member: 86261"] Haklısın hocam, belli fiyatın altındaki makinelerin hemen hepsi birbirinin benzeri. Hocam ben o makinayı birzamanlar izmir tarafında bir arkadaşın bahçesinde kullanmıştım. Gerçekten yakışıklı makine. Ama piyasada artık yok. Olsa da nasıl alınacak . Makina 1000 Euro+KDV bugün piyasada olsa Onbin TL'yeyaklaşır. Hocam 10 beygir üstü dizel makinalar da denedim tanıdıklarda ama dediğin gibi sadece çapa için gereksiz(. Çapa yaparken zapt etmesi zor. İşini iyi yapıyor tabi ama yoruyor. Belki alan büyükse düşünülebilir. Makinayı biraz kurcalayayım yorumlarımı yazıcam. Bugün bir bahçede kurup çalıştırıp birazcık denedim. Makinayı beğendim. Bu bahçeni ntoprağı çok basılmış ve ağır bir toprak. Sstüne bir de ot kaplı. Yağmuru yedimi çizmeler toprakta kalıyor. Bu sene çapayla toprağa bir şeyler karıştırıp biraz hafifletmeyi nasıl yaparım ona bakıcam. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Çapa Makinası Seçimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt