PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ekipmanları
Çapa Makinesi tavsiye
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mucahit42" data-source="post: 1203839" data-attributes="member: 77797"><p>Abi bizimde yağmur yet 320 var. Sana şöyle diyeyim biz buna römorkta takıyoruz diğer markaların 12liğine kafa tutuyor. Tabi bi yere kadar.Maşallahı var. Ustasıda bol. Çapa yaparken yormaz seni taralları kaktırmazsan oturur ama buna bi alışsan var ya. Yapmasını bildikten sonra sadece tut yön ver kendisi en iyi şekilde çapa yapar oturmaz yani. Zaten bu yet 320 nin arka şanzuman 12liğin şanzumanı. Sana tavsiyem dizel lombardin motorlu bi yet 320 al arkana bakma. Benzin fiyatları malum belki şimdi benzinli ucuz olabilir ama dizelle aradaki farkı kullandıkça kapatır. Birde torq motorlusu var onu [ATTACH]23683[/ATTACH]bilmem ama lombardinliler atom karınca.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mucahit42, post: 1203839, member: 77797"] Abi bizimde yağmur yet 320 var. Sana şöyle diyeyim biz buna römorkta takıyoruz diğer markaların 12liğine kafa tutuyor. Tabi bi yere kadar.Maşallahı var. Ustasıda bol. Çapa yaparken yormaz seni taralları kaktırmazsan oturur ama buna bi alışsan var ya. Yapmasını bildikten sonra sadece tut yön ver kendisi en iyi şekilde çapa yapar oturmaz yani. Zaten bu yet 320 nin arka şanzuman 12liğin şanzumanı. Sana tavsiyem dizel lombardin motorlu bi yet 320 al arkana bakma. Benzin fiyatları malum belki şimdi benzinli ucuz olabilir ama dizelle aradaki farkı kullandıkça kapatır. Birde torq motorlusu var onu [ATTACH]23683._xfImport[/ATTACH]bilmem ama lombardinliler atom karınca. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ekipmanları
Çapa Makinesi tavsiye
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt