PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Çapalama Makinası Karık Pulluğu...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kubilay07" data-source="post: 946598" data-attributes="member: 44293"><p><strong>Ynt: Çapalama Makinası Karık Pulluğu...</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Saolun</p><p></p><p></p><p></p><p>Saolasın Ahmet. Benzinli alacaksan 'Honda' motorlu olsun da çamurdan olsun çok problem değil ben zaten benzinli almanı öneririm dizeller çok ağır tork yüksek olduğundan kullananı epey hırpalıyor.</p><p></p><p>Marka olarak 'Semak Makina'nın distribütörlüğünü yaptığı firmalar bu işte en iyisi Bertolini,Oleo-mac bu pazarda kendini ispatlamış ve çok yaygın kullanılan makinalar fakat döviz bazlı satıldığı için fiyatları epey yüksek ben geçen yıl bertolini için niyetlendim 3600 TL istediler yılda bi kaç sefer kullanacağım bi makinaya o kadar para bağlamak mantıklı gelmedi açıkçası yine 'Semak Makina'nın distribütörlüğünü yaptığı çin mali bi marka olan 'Weima'yı uygun fiyatlı diye tercih ettim 2000TL ' ye aldım</p><p></p><p>Bu makinalarda en önemli 2 organ var 1.motor 2.şanzuman fakat 2side italyan malı olunca fiyatlar epey uçuk oluyor 'Honda' motorlu olduktan sonra şanzuman çin malıda olsa iş görüyor tecrübeyle sabit geçen yıldan bu yana dağ taş kalmadı sürmediğim şanzumanda daha tık yok sadece yağ değişimlerini biraz sık yapman lazım o kadar</p><p></p><p>'Honda' motordaki ısrarım ise piyasada ki en verimli motorlar 'Honda' da hem torkları yüksek hemde yakıt-performans eğrileri çok verimli.</p><p>Kafana takılan bişey olursa özelden yaz yardımcı olurum.</p><p></p><p></p><p></p><p>Abi derinlik ayarı elimiz-kolumuz tekerlek arkaya olmazda belki pulluk önüne olabilirdi o zamanda pulluk uzayacağından makina arkasında yürümek zorlaşırdı ağırlık şart onu tecrübe ettik 20 kilo falan çok değil</p><p>Arkaya olmazdan kastım pulluk karık açarak gideceğinden ilk karıpğa başlangıçta pulluğu askıya alıp toprağa girmeyi engeller ama başlangıcı yapılmış karıkta dediğin mantıklı</p><p>Abi serada dikim sırtlarını yapmak için kullanacağız yani işlenmiş toprak olacak yoksa iş yapmaz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kubilay07, post: 946598, member: 44293"] [b]Ynt: Çapalama Makinası Karık Pulluğu...[/b] Saolun Saolasın Ahmet. Benzinli alacaksan 'Honda' motorlu olsun da çamurdan olsun çok problem değil ben zaten benzinli almanı öneririm dizeller çok ağır tork yüksek olduğundan kullananı epey hırpalıyor. Marka olarak 'Semak Makina'nın distribütörlüğünü yaptığı firmalar bu işte en iyisi Bertolini,Oleo-mac bu pazarda kendini ispatlamış ve çok yaygın kullanılan makinalar fakat döviz bazlı satıldığı için fiyatları epey yüksek ben geçen yıl bertolini için niyetlendim 3600 TL istediler yılda bi kaç sefer kullanacağım bi makinaya o kadar para bağlamak mantıklı gelmedi açıkçası yine 'Semak Makina'nın distribütörlüğünü yaptığı çin mali bi marka olan 'Weima'yı uygun fiyatlı diye tercih ettim 2000TL ' ye aldım Bu makinalarda en önemli 2 organ var 1.motor 2.şanzuman fakat 2side italyan malı olunca fiyatlar epey uçuk oluyor 'Honda' motorlu olduktan sonra şanzuman çin malıda olsa iş görüyor tecrübeyle sabit geçen yıldan bu yana dağ taş kalmadı sürmediğim şanzumanda daha tık yok sadece yağ değişimlerini biraz sık yapman lazım o kadar 'Honda' motordaki ısrarım ise piyasada ki en verimli motorlar 'Honda' da hem torkları yüksek hemde yakıt-performans eğrileri çok verimli. Kafana takılan bişey olursa özelden yaz yardımcı olurum. Abi derinlik ayarı elimiz-kolumuz tekerlek arkaya olmazda belki pulluk önüne olabilirdi o zamanda pulluk uzayacağından makina arkasında yürümek zorlaşırdı ağırlık şart onu tecrübe ettik 20 kilo falan çok değil Arkaya olmazdan kastım pulluk karık açarak gideceğinden ilk karıpğa başlangıçta pulluğu askıya alıp toprağa girmeyi engeller ama başlangıcı yapılmış karıkta dediğin mantıklı Abi serada dikim sırtlarını yapmak için kullanacağız yani işlenmiş toprak olacak yoksa iş yapmaz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Çapalama Makinası Karık Pulluğu...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt