PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Videolar (Çekimler)
Case 4/12 ünlü pulluk ile güz sürümü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="yunusemrecgn" data-source="post: 1064552" data-attributes="member: 74983"><p>Bu sene yeni traktor aldim erkunt 90luks mt burdada yagis yok ama sirf merakimdan 4 14 unlu pullukla 25 donum civari bir yer surdum kessekler kaldırım tasindan buyuk cikti genede zorladim cogu yerde pullugun sasesine kadar indirdim cekmem demedi tarla 3bucuk 4 yol(seri)1bucukla çok rahat surdu arkadaslar size sunu deyim eger yeni traktor dusunen varsa mekatronik yeni 90lik dusunun cok guclu olmus yeni haliyle eski 90lik kadar hantalda degil bu arada kirikkaledeyim toprak yapisida hayli sert</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yunusemrecgn, post: 1064552, member: 74983"] Bu sene yeni traktor aldim erkunt 90luks mt burdada yagis yok ama sirf merakimdan 4 14 unlu pullukla 25 donum civari bir yer surdum kessekler kaldırım tasindan buyuk cikti genede zorladim cogu yerde pullugun sasesine kadar indirdim cekmem demedi tarla 3bucuk 4 yol(seri)1bucukla çok rahat surdu arkadaslar size sunu deyim eger yeni traktor dusunen varsa mekatronik yeni 90lik dusunun cok guclu olmus yeni haliyle eski 90lik kadar hantalda degil bu arada kirikkaledeyim toprak yapisida hayli sert [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Videolar (Çekimler)
Case 4/12 ünlü pulluk ile güz sürümü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt