PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Biçerdöverler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
case CJ65C ile newholland TD65D arasındaki fark
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="traktörcü" data-source="post: 1053786" data-attributes="member: 74231"><p>bir case 75c kullanıcısı olarak fanatiklik yapmak istemem fakat 65c yi önerebilirim herşeyden önce bir traktörde en önemli şey güç ve yakıttır bunların hepsini jxc de bulursun td65d güzel traktördür fakat yakıt ve arıza yönünden 65c kadar iyi değildir bi arkadaşım var 65c si olan paket silaj ekim vs her türlü işe koşturuyor 3000 saate yaklaşmış hiçbir sıkıntı yaşamadım diyor ve öve öve bitiremiyor motoru kötü bir motor olsa bi dakka tutmaz satar cünkü piyasaya calışıyor .kaldırma kapasitesine gelince evet biraz düşük ama ne alet kullanıcanıza bağlı kılasik pulluk diskaro çizel gibi alet kullanacaksanız hiçbir sıkıntı olmaz ha ben daha ağır ekipman takıcam derseniz ek yardımcı piston taktırabilirsiniz zaten yeride mevcut 3700 kg kapasiteye ulasabilirsiniz. bizim burada mısır silajları yapıldı taktör ve römork gezmiş tas gibi kurumuş yerde 75 ile sürüm yaptım ister inanın ister inanmyın o kupkuru oturmuş yeri seri birle banamısın demedi ben bile şaşırdım açıkçası. taktir aizin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="traktörcü, post: 1053786, member: 74231"] bir case 75c kullanıcısı olarak fanatiklik yapmak istemem fakat 65c yi önerebilirim herşeyden önce bir traktörde en önemli şey güç ve yakıttır bunların hepsini jxc de bulursun td65d güzel traktördür fakat yakıt ve arıza yönünden 65c kadar iyi değildir bi arkadaşım var 65c si olan paket silaj ekim vs her türlü işe koşturuyor 3000 saate yaklaşmış hiçbir sıkıntı yaşamadım diyor ve öve öve bitiremiyor motoru kötü bir motor olsa bi dakka tutmaz satar cünkü piyasaya calışıyor .kaldırma kapasitesine gelince evet biraz düşük ama ne alet kullanıcanıza bağlı kılasik pulluk diskaro çizel gibi alet kullanacaksanız hiçbir sıkıntı olmaz ha ben daha ağır ekipman takıcam derseniz ek yardımcı piston taktırabilirsiniz zaten yeride mevcut 3700 kg kapasiteye ulasabilirsiniz. bizim burada mısır silajları yapıldı taktör ve römork gezmiş tas gibi kurumuş yerde 75 ile sürüm yaptım ister inanın ister inanmyın o kupkuru oturmuş yeri seri birle banamısın demedi ben bile şaşırdım açıkçası. taktir aizin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Biçerdöverler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
case CJ65C ile newholland TD65D arasındaki fark
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt