PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Case farmall 110a mi yoksa farmall c 105 mi yani c dersimi a dersimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kirci02" data-source="post: 1340547" data-attributes="member: 4066"><p>Yapılacak ise göre değerlendirmek gerek. </p><p></p><p>Farmall 110 a nin artilari</p><p>- Traktorun ölçüleri çok iyi ağır ekipman da </p><p>Farmall c ye göre üstün örnek potinger. </p><p></p><p>- Traktorun arka kollar ve akslar farmall c ye göre biraz daha sağlam yeni seri farmall c biraz daha farmall a ya yakın fakat eski farmall c farmall a ya göre daha zayıf Aks ve arka bölüme sahip. farmall a gerçek ağır hizmet tipi diyebiliriz. </p><p></p><p>- vites yarı otomatik </p><p>Ne kadar artısi olur yapılan işe göre değişir. Ben farmall c kullanıcısı olarak tarlaya gidiyorum bayir aşağı tavşan bayır yukarı kaplumba başka vites değiştirme gereksinim olmuyor. </p><p></p><p>- Havali koltuk var [emoji16] farmall c de yok </p><p></p><p>- bakım masrafları farmall c ye göre daha Ucuz olabilir. </p><p></p><p>- bazı parçaları farmall c ye göre Ucuz olabilir örnek motor</p><p></p><p>- Eksiginin motoru olduğunu düşünüyorum. </p><p></p><p>Farmall c de motor yakit olarak iyi. Ara işlerde seri ve pratik. İlaç gübre ara çekme Ekim işleri için ideal. Ben farmall c ile yılda 700 saat yapıyorum. 2000 saate kadar şuan bir arıza ile karşılaşmadım. İnşallah karşılaşmayı da yoksa parça her ithal traktorde olduğu gibi pahalı. Eğer farmall c almayı düşünüyor iseniz 115c almanizi tavsiye ederim her nekadar 105 c ile 115c arasında tork değeri yakın olsada 7 bg fark fark ettiriyor. </p><p></p><p>110a nin tarlada tek artisinin potinger tarzı ağır ekipmanlarda olacağını düşünüyorum</p><p></p><p>Bu tarz bir ekipman kullanacaksınız 110A almamızı tavsiye ederim. </p><p></p><p>Farmall c nin kapı kolları iyi kapanmıyor [emoji30] ve koltuğunu beğenmiyorum. </p><p></p><p>Ekim gübre ara işleri ilaç işleri var ise Farmall c yi tavsiye ederim. Selamlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kirci02, post: 1340547, member: 4066"] Yapılacak ise göre değerlendirmek gerek. Farmall 110 a nin artilari - Traktorun ölçüleri çok iyi ağır ekipman da Farmall c ye göre üstün örnek potinger. - Traktorun arka kollar ve akslar farmall c ye göre biraz daha sağlam yeni seri farmall c biraz daha farmall a ya yakın fakat eski farmall c farmall a ya göre daha zayıf Aks ve arka bölüme sahip. farmall a gerçek ağır hizmet tipi diyebiliriz. - vites yarı otomatik Ne kadar artısi olur yapılan işe göre değişir. Ben farmall c kullanıcısı olarak tarlaya gidiyorum bayir aşağı tavşan bayır yukarı kaplumba başka vites değiştirme gereksinim olmuyor. - Havali koltuk var [emoji16] farmall c de yok - bakım masrafları farmall c ye göre daha Ucuz olabilir. - bazı parçaları farmall c ye göre Ucuz olabilir örnek motor - Eksiginin motoru olduğunu düşünüyorum. Farmall c de motor yakit olarak iyi. Ara işlerde seri ve pratik. İlaç gübre ara çekme Ekim işleri için ideal. Ben farmall c ile yılda 700 saat yapıyorum. 2000 saate kadar şuan bir arıza ile karşılaşmadım. İnşallah karşılaşmayı da yoksa parça her ithal traktorde olduğu gibi pahalı. Eğer farmall c almayı düşünüyor iseniz 115c almanizi tavsiye ederim her nekadar 105 c ile 115c arasında tork değeri yakın olsada 7 bg fark fark ettiriyor. 110a nin tarlada tek artisinin potinger tarzı ağır ekipmanlarda olacağını düşünüyorum Bu tarz bir ekipman kullanacaksınız 110A almamızı tavsiye ederim. Farmall c nin kapı kolları iyi kapanmıyor [emoji30] ve koltuğunu beğenmiyorum. Ekim gübre ara işleri ilaç işleri var ise Farmall c yi tavsiye ederim. Selamlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Case farmall 110a mi yoksa farmall c 105 mi yani c dersimi a dersimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt