PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
Case farmall 85c mi yoksa massey ferguson 5410 mu?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="The_Hoca" data-source="post: 1256835" data-attributes="member: 76199"><p>Yapılacak işin yoğunluk alanına göre tercihim değişirdi.Uzun dingil mesafesi tutunmayı iyileştiriyor.Kepçe çalışmalarında geniş alana basan traktör sarsıntısı az olur.</p><p> MF 5410 intercooler eklentisi ve mazot pompası ayarıyla ön kepçede gayet kullanışlı oluyor.90-95 hp motorun performansına yaklaşır.Dyna4 şanzımanın güzelliği harika.</p><p> Yakıt konularına girmiyorum, power mix leri ilgili yerlerden bakarsınız.Şoför yakıtı %26 oynatabilir.Aynı traktörde ve ekipmanda, balye bağlama işlerinde %15 oynadığını rahatlıkla görüyoruz. </p><p> MF 5425 max 86 hp, nominal 82 hp motor gücüyle yakın güçteler.</p><p> Zor tercih, hangisini alırsanız hayırlısı olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The_Hoca, post: 1256835, member: 76199"] Yapılacak işin yoğunluk alanına göre tercihim değişirdi.Uzun dingil mesafesi tutunmayı iyileştiriyor.Kepçe çalışmalarında geniş alana basan traktör sarsıntısı az olur. MF 5410 intercooler eklentisi ve mazot pompası ayarıyla ön kepçede gayet kullanışlı oluyor.90-95 hp motorun performansına yaklaşır.Dyna4 şanzımanın güzelliği harika. Yakıt konularına girmiyorum, power mix leri ilgili yerlerden bakarsınız.Şoför yakıtı %26 oynatabilir.Aynı traktörde ve ekipmanda, balye bağlama işlerinde %15 oynadığını rahatlıkla görüyoruz. MF 5425 max 86 hp, nominal 82 hp motor gücüyle yakın güçteler. Zor tercih, hangisini alırsanız hayırlısı olsun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
Case farmall 85c mi yoksa massey ferguson 5410 mu?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt