PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Fotoğraflar (Alıntılar)
CASE IH 125 MXU PRO
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="POYRAZLI SALİH" data-source="post: 36752" data-attributes="member: 28"><p><strong>Ynt: CASE IH 125 MXU PRO</strong></p><p></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: red">güzel resimler paylaşım içün saol</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: red">MXU 125 ler PUMA 125lerden daha güzel duruyor </span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: red">puma 125lerin arka çamurluk tekere göre çoooooooooook büyük oda tipini bozuyor </span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: red">CASE-İH bayisinde çalışan bi abi war PUMA 125 alcakmış bende MXU135 getittir dedim öyle bi hak warmı orasını bilmiyorum </span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: red">MXU 125 ve 135ler maxxum 110un daha güçlüsü oluyor aralarındaki fark güç ve motor farkı maxxum 4 MXU 6 silindirli </span> </strong> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="POYRAZLI SALİH, post: 36752, member: 28"] [b]Ynt: CASE IH 125 MXU PRO[/b] [center][b][color=red]güzel resimler paylaşım içün saol MXU 125 ler PUMA 125lerden daha güzel duruyor puma 125lerin arka çamurluk tekere göre çoooooooooook büyük oda tipini bozuyor CASE-İH bayisinde çalışan bi abi war PUMA 125 alcakmış bende MXU135 getittir dedim öyle bi hak warmı orasını bilmiyorum MXU 125 ve 135ler maxxum 110un daha güçlüsü oluyor aralarındaki fark güç ve motor farkı maxxum 4 MXU 6 silindirli [/color] [/b] [/center] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Fotoğraflar (Alıntılar)
CASE IH 125 MXU PRO
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt