PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
CASE İH JX SERİSİ ŞİKAYETLERİ SORUNLARI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mhtr" data-source="post: 627279" data-attributes="member: 24661"><p><strong>Ynt: CASE İH JX SERİSİ ŞİKAYETLERİ SORUNLARI</strong></p><p></p><p>Bendede var aynı traktörden bizim pompacı işin erbabı olmuş doldur diyince 90 litreden de fazla aldırıyo adam işin şakası böyle bir sıkıntım yok ama traktör sanki haddinden ağır gibi geliyor yani adam jx 110 lukla aynı ağırlıkları jx 75 e de takmış söküp deneyen oldumu merak ettim hatta 1 er tane söktürcem 1 er tane yanlardan 2 tanede önden ağırlık dengeli olur diye tahmin ediyorum</p><p></p><p>ben arkalardan 2 şer tane önden 4 tane söktüm yani arkada birer tane kaldı önde 2 tane kaldı motor çok rahatladı gerçekten çok ağır ağırlıkları sökmeden depoyu doldurdum kantara çıktım 4380 kg geldi eve geldim hemen ağırlıkları indirdim yolda yakıtta düştü zaten kullanma kitabında yazıyor gerekmedikçe ek ağırlık takmayın diye</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mhtr, post: 627279, member: 24661"] [b]Ynt: CASE İH JX SERİSİ ŞİKAYETLERİ SORUNLARI[/b] Bendede var aynı traktörden bizim pompacı işin erbabı olmuş doldur diyince 90 litreden de fazla aldırıyo adam işin şakası böyle bir sıkıntım yok ama traktör sanki haddinden ağır gibi geliyor yani adam jx 110 lukla aynı ağırlıkları jx 75 e de takmış söküp deneyen oldumu merak ettim hatta 1 er tane söktürcem 1 er tane yanlardan 2 tanede önden ağırlık dengeli olur diye tahmin ediyorum ben arkalardan 2 şer tane önden 4 tane söktüm yani arkada birer tane kaldı önde 2 tane kaldı motor çok rahatladı gerçekten çok ağır ağırlıkları sökmeden depoyu doldurdum kantara çıktım 4380 kg geldi eve geldim hemen ağırlıkları indirdim yolda yakıtta düştü zaten kullanma kitabında yazıyor gerekmedikçe ek ağırlık takmayın diye [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
CASE İH JX SERİSİ ŞİKAYETLERİ SORUNLARI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt