PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
case ih jx110 2500 saatte blok catlatma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FatihÖZHAN" data-source="post: 1242510" data-attributes="member: 876"><p>Büyük geçmiş olsun. Hatalı imalat olunca kabul ettiremiyorsun. Daha yeni motor kolay kolay blok çatlatmaz, belli ki imalat hatası, bunun haricinde kış günleri motorda Şu donarsa blog çatlata bilir. Birde yüklü yokuş aşağı inerken hızını kesmeden birden fites küçültürsen blog patlata bilir, ama ben buna ihtimal vermiyorum. Servis konuya " İnsan Hatası"deyip tutanağı bağladıysa tüm gücün tükeniyor. Ama bayi ağırlığını tam olarak koysa Inan durumu çözer. 1996 yılında Erzincan'da daha iki aylık 240 S Massey Fergusyon traktör ile dağdan meşe odunu indiriyorduk. Ben eski 240 'da idim. Arkadaş da yeni alınan emanet 240'da idi. Remork biraz fazla yüklü 240'lar biraz cansız ama hızlıda gidiyor, arkadaş yokuş aşağıya gelince frenleri durduramayınca fitesi 4'den 1'e çekiyor ama blog da patlatıyor. Suşehri'deki bayi çok yardımcı oldu ve fabrika yenisi ile değiştirdi. Bayi ile güzel bir şekilde konuşmadınız mı acaba ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FatihÖZHAN, post: 1242510, member: 876"] Büyük geçmiş olsun. Hatalı imalat olunca kabul ettiremiyorsun. Daha yeni motor kolay kolay blok çatlatmaz, belli ki imalat hatası, bunun haricinde kış günleri motorda Şu donarsa blog çatlata bilir. Birde yüklü yokuş aşağı inerken hızını kesmeden birden fites küçültürsen blog patlata bilir, ama ben buna ihtimal vermiyorum. Servis konuya " İnsan Hatası"deyip tutanağı bağladıysa tüm gücün tükeniyor. Ama bayi ağırlığını tam olarak koysa Inan durumu çözer. 1996 yılında Erzincan'da daha iki aylık 240 S Massey Fergusyon traktör ile dağdan meşe odunu indiriyorduk. Ben eski 240 'da idim. Arkadaş da yeni alınan emanet 240'da idi. Remork biraz fazla yüklü 240'lar biraz cansız ama hızlıda gidiyor, arkadaş yokuş aşağıya gelince frenleri durduramayınca fitesi 4'den 1'e çekiyor ama blog da patlatıyor. Suşehri'deki bayi çok yardımcı oldu ve fabrika yenisi ile değiştirdi. Bayi ile güzel bir şekilde konuşmadınız mı acaba ? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
case ih jx110 2500 saatte blok catlatma
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt